800€ το μήνα πληρώνουν στο Λονδίνο για να παρκάρουν στα ...πεζοδρόμια

Την κότα που γέννησε το χρυσό αυγό ανακάλυψαν οι Αγγλοι και νοικιάζουν τις θέσεις στάθμευσης μπροστά από τα σπίτια τους σε τιμές …διαμερισμάτων

800-to-mina-plirwnoun-sto-londino-gia-na-parkaroun-sta-pezodromia
|
SHARE THIS
0
SHARES

Τα επίσημα πάρκινγκ στο Λονδίνο δεν έχουν ελεύθερες θέσεις αλλά και αν τις είχαν, θα ήταν οικονομικά άπιαστες για ενοικίαση με το μήνα αφού η στάθμευση στην περιοχή κοστίζει περίπου 65 ευρώ το τρίωρο.

Οι Λονδρέζοι όμως, σε μία κίνηση που θυμίζει …Ελλάδα, ανακάλυψαν τη λύση και μάλιστα θησαύρισαν από αυτήν.

Οπως θα γνωρίζουν όσοι έχουν επισκεφθεί την περιοχή, τα περισσότερα από τα σπίτια έχουν μπροστά ή στο πλάι, ένα μικρό δρομάκι στο οποίο οι ιδιοκτήτες παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους.

Οι Λονδρέζοι, Ενοικιάζουν τις θέσεις μπροστά από τα σπίτια τους σε ιδιώτες και μάλιστα σε τιμές-σοκ! Ακόμα πιο εντυπωσιακά, πολλές φορές, το μηνιαίο ενοίκιο, δεν καλύπτει όλες τις ημέρες και ώρες, αλλά μόνο αυτές που ιδιοκτήτης του ακινήτου, και άρα της θέσης στάθμευσης, απουσιάζει στην εργασία του!

 

Οι θέσεις διαφημίζονται στον ιστότοπο μαζί με την ένδιεξη της μηνιαίας χρέωσης
Οι θέσεις διαφημίζονται στον ιστότοπο μαζί με την ένδιεξη της μηνιαίας χρέωσης

 

Η λαμπρή ιδέα, «έπιασε» τόσο πολύ ώστε απέκτησε και δικό της site στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανακαλύπτουν θέσεις εκεί που του βολεύει.

Οι τιμές; Ξεκινούν από περίπου 300 ευρώ το μήνα για μία θέση όπου το αυτοκίνητο είναι απόλυτα εκτεθιμένο στον καιρό και στους κλέφτες και μπορούν να φτάσουν και τα 700 ευρώ το μήνα για θέσεις υπόγειας στάθμευσης στα πιο σύγχρονα κτίρια!

Βεβαίως, τίποτα δεν εντυπωσιάζει στην πόλη όπου πριν λίγα χρόνια πουλήθηκε θέση στάθμευσης προς 490.000 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook