Αλυσίδα συνεργείων ανοίγει στην Ελλάδα το Group PSA

Η EURO REPAR CAR είναι το νέο δίκτυο συντήρησης και επισκευής οχημάτων για όλες τις μάρκες. Ανήκει στον κολοσσό PSA (Peugeot, Citroen, Opel, DS, Vauxhall)

alusida-sunergeiwn-anoigei-stin-ellada-to-group-psa
SHARE THIS
0
SHARES

Η εταιρία EURO REPAR CAR SERVICE ανήκει στo Group PSA, εναν όμιλο που είναι από τους σημαντικότερους πρωταγωνιστές στο χώρο του αυτοκινήτου σε παγκόσμιο επίπεδο στην κατασκευή και στην τεχνική υποστήριξη οχημάτων.

Αποτελείται σήμερα απο ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο δικτυο που μετρά πάνω από 4.000 συνεργεία και έχει στρατηγικό στόχο μέχρι το τέλος του 2021 να αποτελείται από 10.000 συνεργεία σε ολόκληρο τον κόσμο

Τα συνεργεία του Δικτύου EURO REPAR CAR SERVICE απευθύνονται σε πελάτες που αναζητούν την οικονομικότερη λύση για τη συντήρηση και την επισκευή του οχήματός τους, αλλά χωρις συμβιβασμό σε θέματα ποιότητας των  ανταλλακτικών και των παρεχόμενων υπηρεσιών, προσφέροντας:

  • Συντήρηση και επισκευή για όλες τις μάρκες  αυτοκινήτων
  • Διετή εγγύηση  στα  ανταλλακτικά και στην εργασία
  • Σχέση ποιότητας / τιμής με το μεγαλύτερο όφελος σε όλη την Ελληνική αγορά
  • Πληρέσταση και άμεσα διαθέσιμη γκάμα  ανταλλακτικών  με πιστοποιημένες προδιαγραφές
  • Διασφάλιση που παρέχει μια διεθνούς αναγνωρισιμότητας μάρκα η οποία υποστηρίζεται από το Group PSA

 

Την επένδυση και ανάπτυξη της EURO REPAR CAR SERVICE στην Ελλάδα ανέλαβε η εισαγωγική εταιρία AIGLON Α.Ε, μέλος του Ομίλου Συγγελίδη. Στόχος της εταιρίας  είναι μέχρι τα τέλη του 2021 το Δίκτυο EURO REPAR CAR SERVICE  της Ελλάδας να αποτελείται από περισσότερα απο 100 σημεία Τεχνικής Εξυπηρέτησης  προσφέροντας  έτσι Πανελλαδική κάλυψη.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook