Αποκάλυψη για το ολοκαίνουργιο Nissan Sylphy

Το μοντέλο νέας γενιάς δείχνει τη σχεδιαστική κατεύθυνση και για τα μελλοντικά σεντάν της εταιρίας

apokalupsi-gia-to-olokainourgio-nissan-sylphy
|
SHARE THIS
0
SHARES

Το ολοκαίνουργιο Nissan Sylphy παρουσιάστηκε   στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης, αναδεικνύοντας ένα νέο στυλ , αλλά και τις τελευταίες τεχνολογίες του Nissan Intelligent Mobility, προσφέροντας στον οδηγό του μεγαλύτερη άνεση, συνδεσιμότητα  και οδηγική αυτοπεποίθηση.

Με ένα νέο και πιο οικονομικό σε κατανάλωση κινητήριο σύνολο, φαρδύτερες γραμμές, χαμηλότερο κέντρο βάρους, βελτιωμένη αεροδυναμική, ευρύχωρο πολυτελές εσωτερικό και χαρακτηριστικά απρόσκοπτης συνδεσιμότητας το μοντέλο παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη στον οδηγό του.

Nissan Sylphy
Nissan Sylphy

 

Το πάτημα του στο δρόμο, όπως προκύπτει από τη νέα σχεδίαση, αποπνέει αυτοπεποίθηση, ενώ το χαμηλό προφίλ συμβάλλει στη μείωση της αεροδυναμικής αντίστασης, με συντελεστή οπισθέλκουσας μόλις 0,26, ίδιο με αυτό του Nissan GT-R.

Nissan Sylphy
Nissan Sylphy

Το αυτοκίνητο τροφοδοτείται από τον ολοκαίνουργιο  κινητήρα Nissan HR16DE Gen3, με μετάδοση Xtronic. Οι νέες τεχνολογίες του συγκεκριμένου κινητήρα  προσφέρουν σταθερότητα στην λειτουργία και εξαιρετική απόδοση καυσίμου, παρέχοντας παράλληλα μια απρόσκοπτη εμπειρία οδήγησης.  Το τιμόνι, η ανάρτηση και η ακαμψία του αμαξώματος έχουν βελτιωθεί σημαντικά, προσφέροντας στον οδηγό καλύτερο χειρισμό και μια πιο “συμπαγή” αίσθηση οδήγησης.

Το φαρδύτερο αμάξωμα και το μακρύ μεταξόνιο, “μεταφράζονται” σε μια ευρύχωρη καμπίνα όπου μπορούν να φιλοξενηθούν με άνεση έως πέντε άτομα σε μαλακά, εργονομικά καθίσματα, τεχνολογίας 3D Multilayer.

Nissan Sylphy
Nissan Sylphy

Μεταξύ των πολλών τεχνολογιών του Nissan Intelligent Mobility που συναντώνται στο  ολοκαίνουργιο Sylphy,  είναι η απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με smartphone και η έξυπνες φωνητικές εντολές.  Παράλληλα, η Ολοκληρωμένη Μονάδα Δυναμικού Ελέγχου,  εφαρμόζει στοχευμένη πέδηση όταν αντιληφθεί ανωμαλίες στο οδόστρωμα,  βελτιώνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την ποιότητα κύλισης. Στις πρόσθετες τεχνολογίες υποστήριξης του οδηγού περιλαμβάνονται  το Intelligent Trace Control, το Intelligent Ride Control και η Πέδηση Έκτακτης  Ανάγκης, εφόσον διαπιστωθεί  κακή εφαρμογή του σχετικού πεντάλ.

Nissan Sylphy
Nissan Sylphy

Τέλος, τεχνολογίες ασφαλείας όπως η Ευφυής Προειδοποίηση Αποφυγής Πρόσκρουσης,  η Προειδοποίηση Ακούσιας Αλλαγής Λωρίδας,  η Προειδοποίηση Τυφλού Σημείου,  η Προειδοποίηση  Κάθετα Κινούμενων Οχημάτων και η Ευφυής Προειδοποίηση Επαγρύπνησης του Οδηγού,  υποστηρίζουν τον οδηγό στην πρόβλεψη και αποφυγή επικίνδυνων καταστάσεων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook