Follow us

Αποκάλυψη: Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το ελληνικό hypercar των 3.000 ίππων!

Οι 4ΤΡΟΧΟΙ μπαίνουν πρώτοι στο χώρο όπου ο Σπύρος Πανόπουλος εξελίσσει το Chaos, το ελληνικό υπεραυτοκίνητο των 3.000 ίππων.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Αυτοκίνητο

Η είδηση ξεκίνησε από μια ανάρτηση του ίδιου του Σπύρου Πανόπουλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που όπως ήταν φυσικό διαδόθηκε αστραπιαία, προκαλώντας τον ενθουσιασμό με τον οποίο υποδέχεται το κοινό κάθε ελληνική προσπάθεια στο χώρο της τεχνολογίας.

Καταξιωμένος ο ίδιος στο χώρο των βελτιώσεων με την Extreme Tuners και με τα παγκόσμια ρεκόρ που έχει κατακτήσει σε αγώνες dragster, διαθέτει αποδεδειγμένα την τεχνογνωσία για τη δημιουργία κινητήρων με εξωπραγματικές τιμές απόδοσης, ωστόσο εύλογα θα αναρωτηθεί κανείς πόσο μακρύς είναι ο δρόμος από αυτό το σημείο μέχρι τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης κατασκευής, η οποία φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί μύθους της αυτοκίνησης, αλλά και εξειδικευμένων κατασκευαστών, όπως είναι οι Bugatti, Pagani, Koenigsegg κ.ά.

Διαβάστε περισσότερα στο 4troxoi.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Η Κατερίνα Διδασκάλου και "Η πόρνη από πάνω": 14 χρόνια το ίδιο ρίγος

"Η πόρνη από πάνω" μετρά δεκατέσσερα χρόνια αλήθειας και συγκίνησης, μέσα στην άνθηση του ελληνικού θεάτρου. Ένα έργο-ορόσημο που εξακολουθεί να συγκλονίζει, με μια πρωταγωνίστρια που δίνει κάθε φορά την ψυχή της. Αν δεν έχετε δει ακόμη την Κατερίνα Διδασκάλου σε αυτόν τον ρόλο, μην τη χάσετε στον Νέο Ακάδημο.