Follow us

Αύξηση 23% στις πωλήσεις αυτοκινήτων τον Αύγουστο

Με μικρό καλάθι αλλά σε σταθερά ελεγχόμενα ανοδική πορεία η ελληνική αγορά αυτοκινήτου απέναντι στην κρίση

Αύξηση 23% στις πωλήσεις αυτοκινήτων τον Αύγουστο

Η αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα μπορεί να έχει υποστεί τεράστιες απώλειες από τα "χρυσά" χρόνια, να έχει απολύσει χιλιάδες υπαλλήλους και να έχει μεταφέρει τις περισσότερες πωλήσεις της σε εταιρικά και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, αλλά το γεγονός παραμένει ότι συνεχίζει να προσπαθεί σε ένα εντελώς αφιλόξενο περιβάλλον και να καταφέρνει μικρές νίκες.

Μία από αυτές πέτυχε και τον περασμένο Αύγουστο όπου με βάση τα στοιχεία και την επεξεργασία τους από τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών παρουσίασαν αύξηση +23,0%, ως προς τον Αύγουστο 2016 με 5.134 ταξινομήσεις.

Ο ΣΕΑΑ ανακοίνωσε ότι συνολικά, στο οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2017 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών είναι αυξημένες κατά +9,0% ως προς το αντίστοιχο διάστημα του 2016.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε φυσικά, πως παρά την αύξηση πωλήσεων, η ελληνική αγορά κατά παραμένει -68,1% χαμηλότερα στο 8μηνο ως προς το μέσο όρο προ κρίσης (2000-2009).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Λένε πως αυτά είναι τα πιο μερακλίδικα παϊδάκια σε ολόκληρη την Αθήνα

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.