Αυτό είναι το app που ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιείτε ενώ οδηγείτε!

Το ΜΙΝΕΤΤΑ Drive, καταγράφει πως οδηγούμε, μας συμβουλεύει για να γίνουμε καλύτεροι και μας επιβραβεύει

auto-einai-to-app-pou-prepei-na-xrisimopoieite-enw-odigeite
|
SHARE THIS
0
SHARES

Η χρήση του κινητού απαγορεύεται ενώ οδηγούμε.

Υπάρχει όμως ένα ξεχωριστό app το οποίο και δεν μας κάνει να παραβαίνουμε το νόμο και μας κάνει καλύτερους οδηγούς!

Οι Ελληνες οδηγοί βέβαια, είμαστε οι …καλύτεροι! Τουλάχιστον έτσι πιστεύουμε, αφού ο μοναδικός κριτής μας, είναι …ο εαυτός μας ο οποίος ως γνωστόν, δεν είναι και πολύ αντικειμενικός.

Μήπως λοιπόν κάποιος …τρίτος μπορεί να έχει την πραγματική εικόνα;

 

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, ήθελε να ανακαλύψει και να επιβραβεύσει τους πραγματικά καλούς οδηγούς και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έφερε μία εφαρμογή η οποία μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό και απευθύνεται σε όλους τους οδηγούς και όχι μόνο τους ασφαλισμένους της.

Δημιούργησε ένα εξελιγμένο πρόγραμμα για κινητά τηλέφωνα, το οποίο αναλύει τον τρόπο με το οποίο οδηγούμε, σε συνεργασίας με την Σχολή Οδικής Συμπεριφοράς του Ιαβέρη.

Η ταχύτητα, τα φρεναρίσματα, η επιτάχυνση και αρκετά άλλα στοιχεία του στυλ οδήγησής μας, καταγράφονται από την εφαρμογή MINETTA DRIVE και αναλύονται για να μας προσφέρουν μία αναλυτική ματιά στις καθημερινές μας συνήθειες στο δρόμο αλλά και τη σχετική βαθμολογία.

 

Το MINETTA DRIVE, ανάλογα με το πώς οδηγούμε, μας προσφέρει συμβουλές που έχουν δημιουργηθεί από την εξειδικευμένη Σχολή Οδικής Συμπεριφοράς του ΙΑΒΕΡΗ, ώστε να γίνουμε καλύτεροι οδηγοί.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ όμως, δεν σταματά εκεί, αφού επιβραβεύει τους χρήστες της εφαρμογής με διάφορα δώρα. Πρόσφατα μάλιστα πραγματοποίησε τον πρώτο διαγωνισμό, προσφέροντας 15 Μαθήματα Ασφαλούς Οδήγησης, από την Σχολή Οδικής Συμπεριφοράς του Ιαβέρη.

 

Όσοι θέλουν μία αντικειμενική ματιά για τον τρόπο με τον οποίο οδηγούν, μπορούν να κατεβάσουν την δωρεάν εφαρμογή σε λειτουργικό android και, iOS.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook