
Τα αυτοκίνητα ΜΙΝΙ ήταν και είναι μόδα. Ετσι εδώ και δεκαετίες ορίζουν τάσεις στην μόδα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Λογικό είναι άρα, η εταιρεία να έχει άποψη όχι μόνο για το τετράτροχο στυλ αλλά και για αυτό των οδηγών των μοντέλων της.
Για τους οδηγούς λοιπόν που θέλουν αν είναι σε απόλυτη αρμονία με το μοντέλο που οδηγούν, η ΜΙΝΙ συνεργάστηκε με πέντε γνωστούς δημιουργούς και παρουσιάζει μία Capsule Collection με ρούχα και αξεσουάρ που ταιριάζουν γάντι με τα μοντέλα της.
«Η ιδέα αυτής της συνεργασίας είναι να προσφέρουμε ένα ‘καμβά’ σε πέντε δημιουργούς προερχόμενους από διαφορετικές κουλτούρες. Αυτοί γνωρίζουν πώς να αντλήσουν τη μοναδική ενέργεια που πηγάζει από τη μίξη διαφορετικών πολιτισμικών επιρροών και να τη μετουσιώσουν σε εξαιρετικά προϊόντα», εξηγεί η Sabine Ringel, Creative Lead της MINI FASHION.
Τα πέντε fashion items που παρουσιάστηκαν, αφορούν τον ταξιδιώτη που του αρέσει να ‘κινείται’ ανάμεσα σε διαφορετικές κουλτούρες και στυλ ζωής, στην πόλη και όχι μόνο. Τα προϊόντα των σχεδιαστών Diego Vanassibara, Edwina Hörl, Pronounce, Post Imperial και Perret Schaad συνδυάζουν παραδοσιακά πολιτισμικά στοιχεία των χωρών καταγωγής τους με σύγχρονα στοιχεία από τις υιοθετημένες πατρίδες τους. Η BEYOND NATIVE είναι εμπνευσμένη από ένα από τα πιο ποικίλα περιβάλλοντα όλων: Την πόλη, το φυσικό περιβάλλον του MINI.
Τα πέντε κομμάτια της συλλογής εκτίθενται στη Pitti Uomo 92 στη Φλωρεντία της Ιταλίας και θα διατίθενται για online αγορά σε περιορισμένο αριθμό από φέτος το φθινόπωρο.
Diego Vanassibara – Παπούτσια για τον ταξιδιώτη πόλης.

Edwina H ö rl – Ένα επανωφόρι για τον ταξιδιώτη πόλης.

Pronounce – Ένα φούτερ για τον ταξιδιώτη πόλης.

Post - Imperial – Ένα φουλάρι για τον ταξιδιώτη πόλης.

Perret Schaad – Ένας σάκος για τον ταξιδιώτη πόλης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr