Δείτε (με τιμές) όλα τα νέα προγράμματα συντήρησης της Porsche στην Ελλάδα

Αναλυτικά οι παροχές και τα κόστη για την προγραμματισμένη συντήρηση αλλά και τα ανταλλακτικά για κάθε μοντέλο

deite-me-times-ola-ta-nea-programmata-suntirisis-tis-porsche-stin-ellada
|
SHARE THIS
0
SHARES

Εχουμε συνηθίσει πολλές εταιρίες να δημοσιεύουν τα προγράμματα συντήρησης που ακολουθούν τα αυτοκίνητά τους μετά την πώληση. Οχι όμως και την Porsche και αυτό είναι λάθος γιατί η Γερμανική εταιρία είναι διάσημη για το after sales service που παρέχει στους κατόχους.

Φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, από τότε που παρέλαβε την αντιπροσώπευση της Porsche στην Ελλάδα, η Μοτοδυναμική Porsche Hellas, σχεδιάζει και υλοποιεί τα ειδικά προγράμματα συντήρησης αυτοκινήτων Porsche, τα οποία εκτελούνται αποκλειστικά από το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων.

Στόχος της η Μοτοδυναμικής Porsche Hellas είναι να φροντίζει την Porsche σας με τον ποιοτικότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο, ώστε, αφενός να συνεχίζει να σας προσφέρει την απόλαυση που έχετε συνηθίσει από μια Porsche, αφετέρου, να διατηρεί σταθερά υψηλά την αξία της ως αυτοκίνητο μοναδικών προδιαγραφών.

Δείτε στο αναλυτικό έγγραφο τις παροχές και τα κόστη για την προγραμματισμένη συντήρηση αλλά και τα ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα της Porsche και μην αφήνετε το μονάκριβο σπορ μοντέλο σας χωρίς την συντήρηση που του πρέπει.

Κατεβάστε από εδώ στον υπολογιστή σας (Click to Download)

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook