Είναι γεγονός: O θρυλικός «Ιππότης της Ασφάλτου» επιστρέφει

Η σειρά που σημάδεψε τη νεολαία της δεκαετίας του '80, ο "Ιππότης της Ασφάλτου", επιστρέφει. Πρωταγωνιστούν και πάλι ο Michael Knight και ο θρυλικός ΚΙΤΤ.

SHARE THIS
0
SHARES

Η επανεμφάνιση του θρυλικού ΚΙΤΤ, του υπεραυτοκινήτου που πρωταγωνιστούσε στη σειρά "Ο Ιππότης της Ασφάλτου" τη δεκαετία του '80, ήδη... γκρεμίζει το διαδίκτυο. 

O δημιουργός της σειράς Christopher Rutkowski και κυρίως ο πρωταγωνιστής David Hasselhoff ετοιμάζουν ένα καινούριο project με το όνομα Knight Rider Heroes, το πρώτο trailer του οποίου σπάει κυριλεκτικά ταμεία. 

O -63χρονος πλέον- "Michael Knight" εμφανίζεται με το γνωστό δερμάτινο τζάκετ, ενώ ο ΚΙΤΤ, δηλαδή η μαύρη Pontiac Trans Am του 1982, ξεπροβάλλει μέσα από μια έρημο. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για ταινία ή σειρά, ενώ ο χρόνος που θα προβληθεί παραμένει άγνωστος. 

Ο Rutkowski, σε δηλώσεις του στο Autoblog.com αρνήθηκε να αποκαλύψει περισσότερα, λέγοντας απλά ότι πρόκειται για μια νέα παραγωγή. Επιβεβαίωσε πάντως ότι το αυτοκίνητο θα παραμείνει η Trans Am και ο ότι ο Hasselhof θα είναι και πάλι ο Micheal Knight, αν και το αυτοκίνητο είναι πιθανό να έχει ένα νέο οδηγό.

Υπεθυμίζεται ότι η σειρά  Κnight Rider προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1982, κράτησε τέσσερις σεζόν και σταμάτησε το 1986. 

Η συνέντευξη του Hasselhoff οδηγώντας και πάλι τον ΚΙΤΤ: 

 

Δείτε το πρώτο τρέιλερ:

 

 

To intro της αρχικής σειράς από το 1982:

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook