Follow us

Επαγγελματικά Ford: Πρώτα στην Ευρώπη

Η Ford Νο1 μάρκα επαγγελματικών οχημάτων το 2015 στην Ευρώπη με κύριο συντελεστή επιτυχίας τη νέα σειρά Transit

Επαγγελματικά Ford: Πρώτα στην Ευρώπη

Η πολυπληθής γκάμα επαγγελματικών οχημάτων Ford Transit πέτυχε ένα ακόμα ορόσημο το 2015 καθώς η Ford αναδείχτηκε ξανά η δημοφιλέστερη μάρκα μοντέλων επαγγελματικών οχημάτων ύστερα από 18 χρόνια.

Οι Ευρωπαϊκές πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων Ford ανήλθαν στις 280.000 πέρσι, αύξηση 23% σε σχέση με το 2014, ενώ το δημοφιλές Transit van γιόρτασε 50 χρόνια ενεργούς ζωής σε όλο τον κόσμο.

Η αύξηση των Ευρωπαϊκών πωλήσεων και η άνοδος από την 7η στην 1η θέση των επαγγελματικών οχημάτων οφείλεται στη νέα, τετραμελή οικογένεια Transit που περιλαμβάνει τα Transit Van, Transit Custom, Transit Connect και Transit Courier. Οι συνολικές πωλήσεις έφτασαν τα 233.000 οχήματα το 2015, αύξηση 46.000 συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά.

Ταυτόχρονα, το Ford Ranger αναδείχτηκε Ευρωπαϊκό bestseller στην κατηγορία pickup, με συνολικές πωλήσεις 27.300 μονάδων – αύξηση 27% συγκριτικά με το 2014.

Η ανάπτυξη επιχειρήσεων online αγορών και γενικότερα μικρών επιχειρήσεων τροφοδοτεί την ζήτηση

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, τα επαγγελματικά van συμβάλλουν όλο και περισσότερο στην Ευρωπαϊκή οικονομία. Αυτό οφείλεται κυρίως στην αύξηση των πωλήσεων σε παραδοσιακούς κλάδους της βιομηχανίας που βασίζονται στα επαγγελματικά οχήματα όπως οικοδομή, συντήρηση / επισκευές, δημόσιες υπηρεσίες και μεταφορές.

Και τα τέσσερα νέα μοντέλα Transit αύξησαν θεαματικά τις πωλήσεις τους κατά τη διάρκεια του 2015, με κύριο συντελεστή το Transit Van 2 τόνων, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο όχημα στην κατηγορία του με πωλήσεις 73.000 – αύξηση 20% μέσα σε ένα χρόνο (συμπερ. των πωλήσεων της προηγούμενης γενιάς Transit το 2014). Το Transit Custom 1 τόνου συνέχισε δυνατά το 2015, σημειώνοντας αύξηση 18% από την προηγούμενη χρονιά με 99.700 μονάδες.

Το Transit Connect ξεχώρισε στην κατηγορία του με 43.900 μονάδες - αύξηση 22% μέσα σε ένα χρόνο. Το μικρότερο μοντέλο της γκάμας, το νέο Transit Courier πούλησε 16.500 οχήματα την πρώτη πλήρη χρονιά της παραγωγής του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Αστυνομικές κωμωδίες, δράματα και νεοελληνική λογοτεχνία: Οι ελληνικές σειρές που έρχονται το φθινόπωρο

Με την έναρξη της νέας σεζόν, συγκεντρώσαμε τις σειρές που έρχονται και αξίζουν την προσοχή μας.