Ερχεται το ανανεωμένο Fiat 500L σε τρείς ξεχωριστές εκδόσεις

Urban, Cross, Wagon: Τρεις διαφορετικές ταυτότητες για το μοντέλο που καλύπτουν όλες τις ανάγκες προσφέρει το facelift του 500L

erxetai-to-ananewmeno-fiat-500l-se-treis-ksexwristes-ekdoseis
|
SHARE THIS
0
SHARES

Η στιγμή της ανανέωσης του Fiat 500L, έφτασε  ύστερα από 5 χρόνια. Το facelift έχει ξεχωριστό χαρακτήρα και αφορά την αλλαγή σχεδόν του 40% του μοντέλου, ενώ αποκτά και τρεις εκδόσεις με διαφορετικά χαρακτηριστικά, τις Urban, Cross και Wagon.

 


 
Το νέο 500L έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την οικογενειακή αίσθηση του μοντέλου. Οι σημαντικότερες σχεδιαστικές επεμβάσεις στο εμπρός μέρος αφορούν στους άνω εμπρός προβολείς με χρωμιωμένες ενθέσεις που παραμένουν στρογγυλοί και στα φώτα ημέρας τύπου LED.

 

Το κύριο χαρακτηριστικό του πίσω μέρους είναι τα χρωμιωμένα ένθετα και τα φώτα ομίχλης και πορείας που είναι τοποθετημένα χαμηλότερα στον προφυλακτήρα.

 

Οι αλλαγές στους εσωτερικούς χώρους του 500L, ξεκινούν από τον σχεδιασμό του ταμπλό ενώ ξεχωρίζει και ο ανανεωμένος πίνακας οργάνων, όπου συναντά κανείς και μια έγχρωμη ψηφιακή οθόνη 3.5 ιντσών ενώ στο κέντρο του ταμπλό και ειδικά στην έκδοση Lounge υπάρχει και στάνταρ οθόνη αφής 7 ιντσών του συστήματος Uconnect HD Live και χρωμιωμένα διακοσμητικά ένθετα.

 

Εκδόσεις

Cross
Ο περιπετειώδης χαρακτήρας του 500L τονίζεται στην έκδοση Cross, που έχει μήκος 4,28 μέτρα, πλάτος 1,80 μέτρα και ύψος 1,68 μέτρα.

 


Η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά 25 mm και το νέο Mode Selector ανήκει στον βασικό εξοπλισμό και επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις ρυθμίσεις: Normal, Traction+ και Gravity Control, ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης και τις συνθήκες του δρόμου.

Urban
Η αστική πλευρά του 500L στην έκδοση Urban διαθέτει ιδιαίτερο στυλ, πλούσιους χώρους για αποτελεσματική χρήση και πολύ καλή συμπεριφορά στην κίνηση της πόλης.

 

Οι διαστάσεις του 500L Urban είναι 4,24 μήκος, πλάτος 1,78 μέτρα και ύψος 1,66 μέτρα.
 

Wagon
Η έκδοση Wagon, που διατίθεται και σε 7-θεσια διαμόρφωση αποτελεί την ιδανική λύση για τον συνδυασμό της ευρυχωρίας και της ευελιξίας με το ιδιαίτερο στυλ του 500.

 

Προσφέρεται με τις εξοπλιστικές εκδόσεις Popstar και Lounge, ενώ αποτελεί το πιο κόμπακτ επταθέσιο της αγοράς με μήκος 4,38 μέτρα.
 
Για τις διάφορες εκδόσεις του μοντέλου έχουν επιλεγεί για την Ελληνική αγορά οι πιο κατάλληλοι κινητήρες για να καλυφθούν οι ανάγκες των καταναλωτών. Η γκάμα των κινητήρων βενζίνης περιλαμβάνει τον 1,4 λίτρων με 95 ίππους και τον 0,9 λίτρων TwinAir με 80 ίππους (και την έκδοση με CNG). Στα μηχανικά σύνολα του 500L ανήκουν και δύο κινητήρες πετρελαίου: ο 1,3 λίτρων 16V MultiJet 95 ίππων και ο 1,6 16V MultiJet που αποδίδει 120 ίππους. Oλοι οι κινητήρες είναι προδιαγραφών Euro 6 και συνδυάζουν πολύ καλές επιδόσεις με οικονομία καυσίμου.
 
Στην Ελλάδα, το νέο 500L θα φτάσει στο τέλος του Ιουλίου με τιμές που θα ξεκινούν από 16.500€

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook