Follow us

F1: Leclerc και Sainz ηθοποιοί για μια ημέρα

Οι πιλότοι της Ferari στην F1, Charles Leclerc και o Carlos Sainz θα δανείσουν τις φωνές τους στην νέα ταινία για τον Buzz Lightyear, τον ήρωα του Toy Story.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Carlos Sainz

Όλο και πιο συχνά αποτελεί μέρος της βιομηχανίας του θεάματος η Formula 1, ιδίως μετά την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει το Drive to Survive, στο Netflix. Τώρα είναι σειρά της Ferrari να απολαύσει λίγη από την κινηματογραφικη αίγλη, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Disney και την Pixar, προκειμένου οι δύο οδηγοί της, ο Charles Leclerc και o Carlos Sainz να χαρίσουν τις φωνές τους στην νέα ταινία για τον Buzz Lightyear.

Το φιλμ Lightyear θα βγει στις αίθουσες τον Ιούνιο και η φωνή που θα πρωταγωνιστεί στην αγγλική έκδοση θα είναι του Chris Evans, γνωστού μας ως Captain America από το franchise της Marvel. Ο Leclerc θα δανείσει την φωνή του σε κάποιον από τους ήρωες για την ιταλική μεταγλώττιση και αντιστοίχως το ίδιο θα κάνει και o Carlos Sainz στα ισπανικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Top Gear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Η Κατερίνα Διδασκάλου και "Η πόρνη από πάνω": 14 χρόνια το ίδιο ρίγος

"Η πόρνη από πάνω" μετρά δεκατέσσερα χρόνια αλήθειας και συγκίνησης, μέσα στην άνθηση του ελληνικού θεάτρου. Ένα έργο-ορόσημο που εξακολουθεί να συγκλονίζει, με μια πρωταγωνίστρια που δίνει κάθε φορά την ψυχή της. Αν δεν έχετε δει ακόμη την Κατερίνα Διδασκάλου σε αυτόν τον ρόλο, μην τη χάσετε στον Νέο Ακάδημο.

31 Οκτ 2025 | 12:19

Στην Ελλάδα το νέο Citroen C4

Το νέο μοντέλο της γαλλικής φίρμας έφτασε και στην ελληνική αγορά με υβριδικό κινητήρα 145 ίππων και αυτόματο κιβώτιο.