Follow us

Fiat 5oo εισβάλλει στα κοσμηματοπωλεία του οίκου Bvlgari!

Η Fiat και ο οίκος κοσμημάτων Bulgari συμπράττουν στο πλαίσιο της δημιουργικής καμπάνιας "Διακοπές στη Ρώμη" (Roman Holiday)

Fiat 5oo εισβάλλει στα κοσμηματοπωλεία του οίκου Bvlgari!

Ευτυχώς δεν ήταν ατύχημα με πραγματικό αυτοκίνητο αλλά 1.600 μινιατούρες του ιστορικού Fiat 500F που θα κοσμούν τις βιτρίνες 300 μπουτίκ Bvlgari σε όλο τον κόσμο.

Τα αυτοκίνητα θα μεταφέρουν ξεχωριστούς "επιβάτες": τις μοναδικές δημιουργίες από τις συλλογές Bulgari, συμβολίζοντας μαζί το καλύτερο ιταλικό στυλ.

Fiat 5oo εισβάλλει στα κοσμηματοπωλεία του οίκου Bvlgari!



Τα μικρά άσπρα αυτοκίνητα 500 με χρυσές λεπτομέρειες είναι αναπαραγωγή του δημοφιλέστερου Fiat 500 όλων των εποχών, της έκδοσης F που κατασκευάστηκε από το 1965 έως το 1972. Πρόκειται για το ίδιο μοντέλο που προστέθηκε στη μόνιμη συλλογή έργων τέχνης στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης.

Το 500 ταιριάζει απόλυτα με την καλοκαιρινή καμπάνια του οίκου Bulgari "Διακοπές στη Ρώμη", αντλώντας έμπνευση από την ομώνυμη γνωστή ταινία με πρωταγωνιστές τους Όντρεϊ Χέπμπορν και Γκρέγκορι Πεκ, έναν ύμνο στα υπέροχα πολιτιστικά μνημεία της αιώνιας πόλης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Στη Νέα Ερυθραία για μια από τις ομορφότερες αυλές των βορείων προαστίων

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.