Η Anytime γιόρτασε την Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο με ειδική προσφορά

Θα προσφέρει δωρεάν μία Athena Card με 10+1 διαδρομές για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με κάθε συμβόλαιο ασφάλισης

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας χωρίς Αυτοκίνητο», η Anytime της INTERAMERICAN, ευθυγραμμιζόμενη με την εταιρική πολιτική κοινωνικής και περιβαλλοντικής υπευθυνότητας που αφορά και στη μετακίνηση, ενθάρρυνε τους πολίτες να χρησιμοποιήσουν για τις μετακινήσεις τους τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, προσφέροντας την ιδανική λύση μετακίνησης και αξιοποιώντας στο έπακρο τις ηλεκτρονικές κάρτες του ΟΑΣΑ.

Πιο συγκεκριμένα η Anytime, αγκαλιάζοντας και στηρίζοντας έμπρακτα την «Παγκόσμια Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο», θα προσφέρει δωρεάν 500 ηλεκτρονικά εισιτήρια ή αλλιώς «ΑΤΗΕΝΑ TICKET».

Η συγκεκριμένη προσφορά περιλαμβάνει με κάθε νέα ασφάλεια αυτοκινήτου, μία ATHENA CARD με 10+1 διαδρομές έτοιμη προς χρήση.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επωφεληθεί από την προσφορά,  χρειάζεται να καταχωρήσει ATHENA CARD, στο πεδίο «Κωδικός προσφοράς» στη φόρμα υπολογισμού ασφαλίστρων ή να δώσει στον εκπρόσωπο της Anytime το συγκεκριμένο κωδικό πριν την έκδοση του συμβολαίου. 

Η «Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο» εντάσσεται στο πλαίσιο της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας» ξεκίνησε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, με ανάπτυξη διαφόρων πρωτοβουλιών που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της διαρκώς αυξανόμενης ατμοσφαιρικής ρύπανσης από εκπομπές μηχανοκίνητων οχημάτων και την ενθάρρυνση της οικολογικής μετακίνησης.