Follow us

Η Chrysler ανακαλεί 21.598 τζιπ Cherokee

Η αυτοκινητοβιομηχανία Chrysler ανακαλεί 21.598 εισαγόμενα οχήματα από την κινεζική αγορά, μετά από πρόβλημα που εντοπίστηκε στο σύστημα των φρένων τους,

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Η Chrysler ανακαλεί 21.598  τζιπ Cherokee

Η αυτοκινητοβιομηχανία Chrysler ανακαλεί 21.598 εισαγόμενα οχήματα από την κινεζική αγορά, μετά από πρόβλημα που εντοπίστηκε στο σύστημα των φρένων τους, σύμφωνα με την αρμόδια διεύθυνση τελωνείων (GAC).

Η ανάκληση αφορά οχήματα τζιπ Cherokee που κατασκευάστηκαν μεταξύ της 5ης Ιανουαρίου 2010 και της 8ης Σεπτεμβρίου 2013.

Σύμφωνα με την εταιρία το πρόβλημα στο σύστημα φρένων, αποτελεί κίνδυνο για την ασφαλή οδήγηση των οχημάτων της.

Κατά το τελευταίο δίμηνο, αρκετές εταιρίες αυτοκινήτων έχουν προχωρήσει σε ανάκληση των οχημάτων τους, από την κινεζική αγορά (BMW, Audi, Volvo).

φωτο Reuters

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Η Κατερίνα Διδασκάλου και "Η πόρνη από πάνω": 14 χρόνια το ίδιο ρίγος

"Η πόρνη από πάνω" μετρά δεκατέσσερα χρόνια αλήθειας και συγκίνησης, μέσα στην άνθηση του ελληνικού θεάτρου. Ένα έργο-ορόσημο που εξακολουθεί να συγκλονίζει, με μια πρωταγωνίστρια που δίνει κάθε φορά την ψυχή της. Αν δεν έχετε δει ακόμη την Κατερίνα Διδασκάλου σε αυτόν τον ρόλο, μην τη χάσετε στον Νέο Ακάδημο.