Η Hyundai επεκτείνεται στα drones και μας επιφυλάσσει εκπλήξεις

Τι μπορεί να κάνει η γνωστή εταιρεία με έναν στόλο από drones που μπορούν να πετάνε για μέχρι και 4 ώρες μεταφέροντας μεγάλα φορτία;

i-hyundai-epekteinetai-sta-drones-kai-mas-epifulassei-ekplikseis
|
SHARE THIS
0
SHARES

Μπορεί στο μέλλον η Hyundai να στέλνει τα ανταλλακτικά της με drones ή μπορεί απλά να επιτηρεί τα εργοστάσιά της.

Το γεγονός πάντως είναι, ότι η Hyundai ανακοίνωσε τη στρατηγική της συνεργασία με την εταιρεία Top Flight Technologies, Inc., μια κορυφαία start-up επιχείρηση τεχνολογιών UAV (Drones) ως μέρος της ευρύτερης προσπάθειάς της να ενισχύσει τις μελλοντικές λύσεις κινητικότητας.

Η Hyundai θα συνεργαστεί με την startup επιχείρηση που εδρεύει στη Βοστώνη για την επιτάχυνση της εμπορικής εφαρμογής και ανάπτυξης Drones (UAV) σε διάφορους τομείς και αγορές.

 

Οι κοινές προσπάθειες θα επεκταθούν στη δημιουργία νέων επιχειρηματικών ευκαιριών σχετικά με Drones (UAV), αξιοποιώντας το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα υβριδικής ηλεκτρικής ενέργειας της Top Flight.

Το υβριδικό σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας της Top Flight έχει καθοριστική σημασία για την ανάπτυξη βελτιστοποιημένων λύσεων για τα επιχειρηματικά μοντέλα που βασίζονται σε Drones (UAV), καθώς επιτρέπει εκτεταμένους χρόνους πτήσεων και βαρύτερα ωφέλιμα φορτία για εμπορική χρήση. Τα Drones που κινούνται με το υβριδικό σύστημα της Top Flight ™ Micro Generator μπορούν να παραμείνουν στον αέρα για έως και δύο ώρες με φορτίο 4 κιλών.

Η αμερικανική startup προσφέρει επίσης μια σειρά από εκτεταμένες λύσεις Drones (UAV). Αξίζει να αναφερθούμε στο «Τρισδιάστατο Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης & Σύστημα Διαχείρισης Στόλου σε πραγματικό χρόνο» το οποίο παρέχει εργαλεία ανάπτυξης ευέλικτων προϊόντων καθώς και την «Κονσόλα Απομακρυσμένης Λειτουργίας» που επιτρέπει την ταυτόχρονη λειτουργία πολλών Drones (UAV).
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook