Η Margot Robbie αποκάλυψε τη Nissan Formula E, στο Los Angeles

Η Nissan είναι η πρώτη Ιαπωνική μάρκα αυτοκινήτων που εισέρχεται στη Formula E

i-margot-robbie-apokalupse-ti-nissan-formula-e-sto-los-angeles
|
SHARE THIS
0
SHARES

Με μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Los Angeles, η Nissan ολοκλήρωσε την περιοδεία της Formula E στο Λος Άντζελες, με την  Margot Robbie,  τη διάσημη ηθοποιό και πρέσβειρα των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της εταιρείας, να πρωταγωνιστεί στην προβολή μιας συναρπαστικής εποχής για τη Nissan,  καθώς εισέρχεται στο πρωτάθλημα της  ABB FIA Formula E.

Η είσοδος της Nissan στους ηλεκτροκίνητους αγώνες, συμπίπτει με την κυκλοφορία της νέας γενιάς αυτοκινήτου της Formula E, που χαρακτηρίζεται από την εντυπωσιακή, νέα αεροδυναμική, μια εξ ολοκλήρου νέα μπαταρία, καθώς και από ένα νέο σύνολο μετάδοσης της ισχύος. Η όλη σχεδίαση έγινε από την ομάδα Nissan Global Design στην Ιαπωνία.

Η Nissan είναι η πρώτη Ιαπωνική μάρκα αυτοκινήτων που εισέρχεται στη Formula E. Η ενέργεια αυτή αποτελεί την πιο πρόσφατη έκφραση του Nissan Intelligent Mobility, του  οράματος της εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα οδηγούνται, τροφοδοτούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Robbie ανακοίνωσε τρία νέα πιλοτικά προγράμματα αειφορίας της Nissan. Τα συγκεκριμένα προγράμματα αποσκοπούν στην αξιοποίηση των δεξιοτήτων, της εφευρετικότητας και της εμπειρίας του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της Nissan, για τη βελτίωση της πρόσβασης στην ενέργεια και την ανακούφιση πληθυσμιακών ομάδων από καταστροφές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook