Η νέα Mercedes X Class στις ελληνικές εκθέσεις

Το πρώτο premium pick-up της γερμανικής εταιρίες είναι εδώ για να αναβαθμίσει την κατηγορία

SHARE THIS
0
SHARES

Το περασμένο Σάββατο 9 Νοεμβρίου η νέα Mercedes Benz X-Class έκανε την επίσημη εμφάνισή της στις εκθέσεις των Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Mercedes-Benz.

Σε κυρίαρχη θέση μέσα στις εκθέσεις των επίσημων Διανομέων της Mercedes-Benz, η πολυαναμενόμενη νέα X-Class είναι το πρώτο premium pickup της κατηγορίας του συνδυάζει τα αυθεντικά χαρακτηριστικά ενός pickup με τις κλασικές αρετές μιας Mercedes: Στιβαρότητα με σύγχρονο σχεδιασμό, εντυπωσιακές δυνατότητες εκτός δρόμου με οδηγικές επιδόσεις, ασφάλεια και διαισθητική λειτουργικότητα με γνήσια πολυτέλεια.

 

Η X-Class κάνει την είσοδό της στην αγορά σε τρεις σχεδιαστικές γραμμές Pure, Progressive και Power και με την μεγαλύτερη δυνατότητα εξατομίκευσης στην κατηγορία των pickup.

Η Mercedes-Benz σχεδίασε για την X-Class μεγάλη ποικιλία διαφορετικών πακέτων εξοπλισμού κι αξεσουάρ, υλικών και χρωμάτων έτσι ώστε ο συνδυασμός τους να είναι ανεξάντλητος και να εκπληρώνει κάθε αισθητική ή επαγγελματική απαίτηση.

 

Το νέο pickup της Mercedes-Benz αποτελεί αναμφισβήτητα ένα νέο είδος στην κατηγορία του. Ηδη από την έναρξη των πωλήσεων της το Σεπτέμβριο, η X-Class έχει εισπράξει το θερμό ενδιαφέρον του ελληνικού αγοραστικού κοινού. Τώρα ήρθε η ώρα να το δείτε από κοντά σε όλα τα σημεία πώλησης του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Mercedes-Benz ανά την Ελλάδα.

Ανακαλύψτε το μοντέλο στο microsite που έχει δημιουργήσει η εταιρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook