Η Nissan έκανε το Leaf "τριφασικό" και το παρουσιάζει στο Τόκιο

LEAF NISMO Concept: Με πειραγμένο εγκέφαλο, αεροδυναμικές επεμβάσεις και σπορ ανάρτηση - Στην Ελλάδα το "συμβατικό" μοντέλο από τον Μάιο του 2018

i-nissan-ekane-to-leaf-trifasiko-kai-to-parousiazei-sto-tokio
|
SHARE THIS
0
SHARES

Τελικά όσοι νόμιζαν ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα είναι -πώς να το πούμε ευγενικά- βαρετά, έχουν πέσει έξω.

Οι κατασκευαστές θέλουν να μας βάλουν στην πρίζα και έτσι έχουν ξεκινήσει να δημιουργούν σπορ εκδοχές ακόμα και των αστικών ηλεκτρικών μοντέλων τους για να αποδείξουν ότι υπάρχει ηλεκτρική αυτοκίνηση με αρκετή αδρεναλίνη.

Τελευταίο παράδειγμα η Nissan που θα παρουσιάσει στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο το LEAF NISMO Concept.

Με την εμπορική του διάθεση στην Ιαπωνία να έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες, το νέο Nissan LEAF διαθέτει  ένα νέο σπορ εξωτερικό, ειδικά σχεδιασμένο από τη NISMO.

 

Η εφαρμογή της τεχνολογίας των αγωνιστικών αυτοκινήτων της NISMO στο αμάξωμα του LEAF, έχει ως αποτέλεσμα βελτιωμένη αεροδυναμική απόδοση και λιγότερη άντωση, χωρίς να θυσιάζεται ο εξαιρετικός συντελεστής οπισθέλκουσας του μοντέλου. Το μαύρο εσωτερικό έχει εμπλουτιστεί με τις λεπτομέρειες στο χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα της  NISMO, δημιουργώντας  ένα  συναρπαστικό, υψηλής ποιότητας αισθητικό αποτέλεσμα.

 

Στο δρόμο, το LEAF NISMO Concept προσφέρει μια πραγματικά συναρπαστική οδήγηση.  Αυτό οφείλεται αφενός  στην σπορ ανάρτηση και τα ελαστικά υψηλών επιδόσεων και αφετέρου σε έναν ειδικά ρυθμισμένο υπολογιστή/ επεξεργαστή που προσφέρει  άμεση επιτάχυνση σε όλο το εύρος ταχυτήτων. 

Το LEAF NISMO Concept συνδυάζει τον φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου,  με τη συναρπαστική οδηγική εμπειρία που ήταν πάντα σήμα κατατεθέν της  NISMO.

Αν σας ανοίξαμε την όρεξη, να θυμίσουμε ότι στην πρόσφατη αποκάλυψη των νέων Nissan Qashqai και X-Trail πριν λίγες ημέρες, η Nissan Ελλάδας αποκάλυψε ότι το νέο Nissan Leaf θα έρθει και στις εκθέσεις της χώρας μας τον Μάιο του 2018!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook