Follow us

Η Peugeot είναι ...in love λόγω Αγίου Βαλεντίνου και κάνει δώρα

Επικοινωνήστε μέσω facebook με το bot της Peugeot και κερδίστε ένα δώρο αγάπης για να αποκτήσετε ένα νέο μοντέλο Peugeot

Η Peugeot είναι ...in love λόγω Αγίου Βαλεντίνου και κάνει δώρα

Η Peugeot καλωσορίζει την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου με μια επίθεση αγάπης σε όσους είναι ερωτευμένοι με την Γαλλική μάρκα! Όποιος επισκεφθεί την επίσημη σελίδα της Peugeot στο Facebook - https://www.facebook.com/PeugeotHellasOfficial - και συνομιλήσει μέσω του messenger με το BOT της Peugeot θα λάβει ένα μοναδικό δώρο για την απόκτηση του νέου του Peugeot.

Οι ενδιαφερόμενοι ξεκινούν τη συνομιλία τους με το bot της Peugeot πατώντας την επιλογή “Get Started” και αφού καταλήξουν στο μοντέλο της επιλογής τους λαμβάνουν ένα μοναδικό κωδικό με τον οποίο «εξαργυρώνουν» στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων την προσφορά αγάπης της Peugeot.

Για παραγγελίες νέου αυτοκινήτου από σήμερα έως και τις 28 Φεβρουαρίου, ισχύει συνδυαστικά με την εμπορική πολιτική της εταιρείας δωρεάν το μεταλλικό χρώμα για τα μοντέλα Peugeot 108, 208, 301, 308 και για τα SUV 2008 και 3008.

Το bot είναι ένα πλήρως αυτοματοποιημένο λογισμικό που κατανοεί τις ανάγκες του χρήστη και διοχετεύει τις ζητούμενες πληροφορίες.

Πρόκειται για άλλη μια πρωτοτυπία της ελληνικής αντιπροσωπείας της Peugeot, καθώς είναι η μοναδική εισαγωγική εταιρεία αυτοκινήτων που έχει ενεργοποιήσει αυτή την εφαρμογή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Κωμωδίες, ελληνικά και ξένα έργα, σύγχρονο και κλασικό ρεπερτόριο: Όλα όσα θα δούμε στο θέατρο τον Σεπτέμβριο

Υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με παραστάσεις που ανυπομονούμε να δούμε σε κάθε γωνιά της πόλης. Και μην ξεχνάτε πως μπορείτε να φτάσετε εύκολα και με ασφάλεια σε όλες, καλώντας απλώς ένα UberTaxi.