Ηλεκτρικό πατίνι στα πορτ μπαγκάζ των αυτοκινήτων θα βάλει η Hyundai

Με μπαταρία λιθίου 10,5 Ah και αυτονομία κίνησης για περίπου 20χλμ. καθώς και μέγιστη ταχύτητα 20χλμ. / ώρα

SHARE THIS
0
SHARES

Το 2017, η Hyundai δημιούργησε ένα νέο πρωτότυπο ηλεκτρικό Scooter βασιζόμενη στο πρωτότυπο που παρουσιάστηκε στην έκθεση τεχνολογίας του Λας Βέγκας (CES).

Τώρα, η Hyundai σχεδιάζει να προσφέρει first-και last-mile mobility μέσω της ενσωμάτωσης του σκούτερ στα μελλοντικά οχήματά της.

Όταν τοποθετείται σε ένα όχημα, το σκούτερ φορτίζεται αυτόματα χρησιμοποιώντας ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Το νέο ηλεκτρικό Scooter διαθέτει πίσω κίνηση, μεγάλη μπαταρία λιθίου και κομψά εμπρός και πίσω φώτα.

Η μετατόπιση της κίνησης του νέου μοντέλου του 2019 από τον εμπρός στον πίσω τροχό, αναβαθμίζει την σταθερότητα και την ασφάλεια, καθώς τοποθετεί το βάρος κοντά στο πίσω μέρος. Επιπλέον, οι μηχανικοί του Ομίλου έχουν προσθέσει ανάρτηση στον μπροστινό τροχό για να παρέχουν ομαλότερη οδήγηση, ακόμη και σε τραχιές επιφάνειες.

 

«Πρόκειται για  προσωπικό σκούτερ που είναι τοποθετημένο στο όχημα, το οποίο θα μπορούσε να παρουσιαστεί στα μελλοντικά οχήματα της Hyundai Motor Group. Θέλουμε να κάνουμε τη ζωή των πελατών μας όσο το δυνατόν πιο άνετη και ευχάριστη. Το προσωπικό ηλεκτρικό σκούτερ συμβάλλει παράλληλα στη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης και των εκπομπών ρύπων στα κέντρα των πόλεων », είπε ο DongJin Hyun, Επικεφαλής του Hyundai Motor Group Robotics Team.

 

Η νέα έκδοση του ηλεκτρικού σκούτερ της Hyundai Motor Group διαθέτει μπαταρία λιθίου 10,5 Ah. Αυτό επιτρέπει στο σκούτερ να επιτύχει μέγιστη ταχύτητα 20 χλμ/ώρα και επαρκεί για να τροφοδοτήσει το σκούτερ για περίπου 20 χλμ. με μία μόνο φόρτιση.
Το σκούτερ είναι φορητό και ζυγίζει περίπου 7,7 κιλά. Ο μοναδικός και συμπαγής σχεδιασμός του με τριπλή αναδίπλωση το καθιστά ελαφρύτερο και πιο συμπαγές από οποιοδήποτε παρόμοιο προϊόν. Ενισχύοντας περαιτέρω την ευκολία στη χρήση του, διαθέτει μια ψηφιακή οθόνη που δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας και την ταχύτητα, ενώ για τη νυχτερινή οδήγηση το νέο σκούτερ είναι εξοπλισμένο εμπρός με δύο προβολείς LED και δύο πίσω φανούς.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook