Follow us

Jaguar και Land Rover στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ

Η Jaguar και η Land Rover συμμετέχουν στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Η βασίλισσα Ελισάβετ σε ανοιχτό Range Rover

Με μια μεγαλειώδη παρέλαση 26 αυτοκινήτων, κλασικών, σύγχρονων αλλά και μεταχειρισμένων από την ίδια την βασίλισσα Ελισάβετ, θα συμμετέχουν οι Jaguar και Land Rover στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου. Οι εορτασμοί θα κορυφωθούν την Κυριακή 5 Ιουνίου, που είναι η τελευταία ημέρα το εορταστικού τετραήμερου για τους Βρετανούς πολίτες.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, συμπλήρωσε στις 6 Φεβρουαρίου, 70 χρόνια στον θρόνο, κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ ξανά βρετανός μονάρχης. Έτσι, η κυβέρνηση της Αγγλίας ανακοίνωσε πως η γιορτή για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο θα μεταφερόταν στις αρχές Ιουνίου.

Διαβάστε την συνέχεια στο Top Gear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Η Κατερίνα Διδασκάλου και "Η πόρνη από πάνω": 14 χρόνια το ίδιο ρίγος

"Η πόρνη από πάνω" μετρά δεκατέσσερα χρόνια αλήθειας και συγκίνησης, μέσα στην άνθηση του ελληνικού θεάτρου. Ένα έργο-ορόσημο που εξακολουθεί να συγκλονίζει, με μια πρωταγωνίστρια που δίνει κάθε φορά την ψυχή της. Αν δεν έχετε δει ακόμη την Κατερίνα Διδασκάλου σε αυτόν τον ρόλο, μην τη χάσετε στον Νέο Ακάδημο.