Καταφθάνει στην Ελλάδα η νέα Ford Mustang με τιμές από 53.474€

Η Ford Mustang έρχεται για να προσφέρει χαμόγελα και επιδόσεις

|
SHARE THIS
0
SHARES

Από τα μέσα Μαΐου που τα πρώτα αυτοκίνητα θα έρθουν στη χώρα μας, η Ford Motor Ελλάς θα διαθέτει τη νέα Ford Mustang σε ιδιαίτερα τιμές που θα ξεκινούν από τα 53.474€ για το μοντέλο με τον κινητήρα 2,3L απόδοσης 290 ίππων, και 68.205€ για το μοντέλο με τον 5λιτρο κινητήρα απόδοσης 450 ίππων.

 

 

Με συνολικές παγκόσμιες πωλήσεις 418.000 αυτοκίνητα και 35.000 πωλήσεις στην Ευρώπη, το θρυλικό αυτό αυτοκίνητο ανακηρύχθηκε παγκόσμιο Best Seller σύμφωνα με τα στοιχεία της IHS Markit.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ίδιου οργανισμού, η Ford Mustang είναι No1 στις πωλήσεις σπορ αυτοκινήτων και στην Ελλάδα (Sport Segment – Premium/Non Premium) με συνολικά 69 αυτοκίνητα να έχουν ταξινομηθεί στη χώρα μας από την αρχή του 2016 μέχρι τα τέλη του 2017.

 

 

 

Η νέα Ford Mustang είναι αναβαθμισμένη αισθητικά και ποιοτικά χάρη στα νέα υλικά κατασκευής και την προσεγμένη συναρμογή στο εσωτερικό ενώ διαθέτει πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό.

 

 

 

Θα διατίθεται και σε “ανοιχτές” convertible εκδόσεις, ενώ στην κορυφή των τεχνολογικών αναβαθμίσεων βρίσκονται ο στάνταρ νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων 12 ιντσών, η εξελιγμένη ανάρτηση MagneRide και το πρωτοποριακό αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook