Follow us

McLaren M6 GT – ένα αγωνιστικό για το δρόμο

Η πρώτη sport δημιουργία της McLaren ήταν στην πραγματικότητα ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο για το δρόμο.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Βρισκόμαστε στο 1968, στην αρχή ακόμη της αυτόνομης διαδρομής της McLaren ως κατασκευαστή αγωνιστικών αυτοκινήτων κι ο ιδρυτής της αναζητά τρόπο να "κεφαλαιοποιήσει" τις επιτυχίες της εταιρείας του στο πρωτάθλημα Can-Am, καθώς την περίοδο 1967-1968 μονοπώλησε τις νίκες και τους τίτλους στη δημοφιλή αμερικανική σειρά με οδηγούς τον ίδιο, τον Denny Hulme, τον Dan Gurney και τον Mark Donohue.

Διαβάστε περισσότερα στους 4 Τροχούς

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Λένε πως αυτά είναι τα πιο μερακλίδικα παϊδάκια σε ολόκληρη την Αθήνα

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ 06 Νοε 2025 | 22:34

Ζευγάρι στη Γερμανία έκανε σεξ μέσα στο αυτοκίνητο που έτρεχε με 140 χλμ./ώρα - Το αμάξι έκανε ζιγ ζακ στον Autobahn

Αρκετά επικίνδυνο αυτό που αποφάσισε να κάνει ένα ασυγκράτητο ζευγάρι στη Γερμανία - Συνελήφθησαν όταν ένας άλλος οδηγός τους πήρε χαμπάρι

31 Οκτ 2025 | 12:19

Στην Ελλάδα το νέο Citroen C4

Το νέο μοντέλο της γαλλικής φίρμας έφτασε και στην ελληνική αγορά με υβριδικό κινητήρα 145 ίππων και αυτόματο κιβώτιο.