Follow us

Με νέο diesel 1.6 120 ίππων και αυτόματο 9 σχέσεων το Civic από το 2018

Ο 1.6 i-DTEC αποδίδει 120 PS στις 4.000 rpm και ροπή 300 Nm στις 2.000 rpm, επιταχύνοντας το Civic από 0 στα 100 km/h σε 10,4 δεύτερα

Με νέο diesel 1.6 120 ίππων και αυτόματο 9 σχέσεων το Civic από το 2018

Ενας πλήρως ανανεωμένος κινητήρας diesel 1.6 lt. i-DTEC 120 PS θα πλαισιώσει τη σειρά των κινητήρων του Honda Civic στην Ευρώπη από το Μάρτιο του 2018, προσφέροντας έναν εξαιρετικό συνδυασμό επιδόσεων και απόδοσης.

Η Honda προχώρησε σε σημαντικές βελτιώσεις του κινητήρα και του συστήματος εξαγωγής με σκοπό τη μεγιστοποίηση των επιδόσεων σε πραγματικές συνθήκες. Οι βελτιώσεις απόδοσης στο νέο Honda Civic 1.6 i-DTEC μεταφράζονται σε κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2 που ξεκινούν από 3,7 l/100 km και 99g/km.

Ο κινητήρας των 1.597cc κυβικών εκατοστών χρησιμοποιεί το ίδιο προηγμένο σύστημα ψεκασμού καυσίμου Bosch με πριν, και περιλαμβάνει ένα μικρό, υψηλής απόδοσης υπερσυμπιεστή, σύστημα EGR χαμηλής πίεσης, εισαγωγή υψηλής ροής και κυλινδροκεφαλή υψηλού στροβιλισμού.

Με νέο diesel 1.6 120 ίππων και αυτόματο 9 σχέσεων το Civic από το 2018

Ο νέος κινητήρας 1.6 i-DTEC της Honda είναι επίσης ένας από τους πρώτους που θα δοκιμαστούν επίσημα με τη διαδικασία Real Driving Emission (RDE) για μέτρηση των επιπέδων NOx και εκπομπών σωματιδίων. Ο πετρελαιοκινητήρας έχει νέο σύστημα NOx Storage Converter με μεγαλύτερους καταλύτες και υψηλότερη περιεκτικότητα ευγενών μετάλλων που αποθηκεύουν οξείδια του αζώτου μέχρι τον κύκλο αναγέννησης. Ενας αισθητήρας αιθάλης ανιχνεύει με ακρίβεια πότε απαιτείται ο κύκλος αναγέννησης, αυξάνοντας την αντοχή της εξάτμισης.

Ο 1.6 i-DTEC αποδίδει 120 PS στις 4.000 rpm και ροπή 300 Nm στις 2.000 rpm, επιταχύνοντας το Civic από 0 στα 100 km/h σε 10,4 δεύτερα.

Τέλος, ένα αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων θα είναι επίσης διαθέσιμο στις επιλογές συστημάτων κίνησης του Civic στα μέσα του 2018.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Τελικά, αξίζει να δούμε το νέο "Avatar: Φωτιά και Στάχτη";

Με αφορμή την πρεμιέρα της τρίτης ταινίας του μπλε franchise επιστημονικής φαντασίας, εξερευνούμε τον αντι-αποικιοκρατικό (;) κόσμο του Τζέιμς Κάμερον.

21 Νοε 2025 | 11:51

To ιδανικό 7θέσιο B-SUV για την Ελλάδα

Ζεις στην Ελλάδα και θες ένα αυτοκίνητο που δίνει τη δυνατότητα για 7 θέσεις αλλά σε λογική τιμή και διαστάσεις; Υπάρχει λύση

31 Οκτ 2025 | 12:19

Στην Ελλάδα το νέο Citroen C4

Το νέο μοντέλο της γαλλικής φίρμας έφτασε και στην ελληνική αγορά με υβριδικό κινητήρα 145 ίππων και αυτόματο κιβώτιο.

01 Οκτ 2025 | 22:02

Γιατί οι μπαταρίες αντικατάστασης έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τις εργοστασιακές

Η μπαταρία που τοποθετείται στο εργοστάσιο είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στο ηλεκτρικό σύστημα

ΔΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΖΗΤΗΣΗ 26 Σεπ 2025 | 21:25

Η VW μειώνει και διακόπτει την παραγωγή σε γερμανικά εργοστάσια ηλεκτρικών οχημάτων

Η VW αντιμετωπίζει, επίσης, προβλήματα με την πλεονάζουσα παραγωγική ικανότητα

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ 26 Σεπ 2025 | 20:10

BMW: Ανακαλεί εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκίνητα λόγω προβλήματος στη μίζα - Διάφορα μοντέλα

Σύμφωνα με την BILD, η ανάκληση αφορά διάφορα μοντέλα παραγωγής από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως τον Σεπτέμβριο του 2021

26 Σεπ 2025 | 17:21

Δοκιμή Citroen C3 Aircross: Εξαιρετικοί χώροι σε προσιτή τιμή

Η νέα γενιά του C3 Aircross συνδυάζει κορυφαία άνεση και ευρυχωρία σε ένα B-SUV με συμβατικές και εξηλεκτρισμένες εκδόσεις, που διατίθεται στην ελληνική αγορά με ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή

04 Ιουν 2025 | 09:58

Η νέα Mercedes GLC Iconic συνδυάζει κομψότητα με πολυτέλεια

Η GLC Iconic ξεχωρίζει αμέσως χάρη στο Sport πακέτο εξωτερικής σχεδίασης AMG.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 02 Ιουν 2025 | 16:40

H Mercedes GLA Iconic επαναπροσδιορίζει τον ορισμό του SUV και ξεχωρίζει

Για όσους αναζητούν το ιδανικό SUV που συνδυάζει την premium αισθητική, τη δυναμική οδήγηση και την προηγμένη τεχνολογία, η Mercedes-Benz παρουσιάζει την Mercedes GLA Iconic.

ΑΠΩΛΕΙΑ 09 Απρ 2025 | 15:17

Το μεγάλο παράπονο του Κώστα Καββαθά: Πώς χρεοκόπησαν οι Τεχνικές Εκδόσεις από ανταγωνιστές "δολοφόνους"

Ο Κώστας Καββαθάς έβγαλε σχεδόν 30 περιοδικά, με κορυφαίο τίτλο τους 4 Τροχούς

26 Μαρ 2025 | 13:21

Νέο προνομιακό πρόγραμμα απόκτησης του Range Rover Evoque

Ένα από τα πιο στυλάτα πολυτελή crossover της αγοράς, το Range Rover Evoque στην έκδοση PHEV, μπορεί να γίνει δικό σας μέσω του νέου προνομιακού προγράμματος leasing.

24 Μαρ 2025 | 13:12

​BMW X3 M50: Το γερμανικό best seller στην καλύτερη εκδοχή του

Στην κορυφή της νέας X3 τοποθετείται η Μ50

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 16 Ιαν 2025 | 21:07

Υβριδικό ένα στα δύο αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν τον Δεκέμβριο στους ελληνικούς δρόμους

Για άλλον έναν μήνα πτώση γνώρισαν τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα - Τι ισχύει με τα ηλεκτρικά