Μετά τις ανεξήγητες φωτιές η Porsche προχωρά σε αντικατάσταση των κινητήρων σε όλες τις GT3

Οι έρευνες στα εργαστήρια της Porsche συνεχίζονται προκειμένου να αποκαλυφθεί ο λόγος που οδήγησε στην εκδήλωση της βλάβης

meta-tis-aneksigites-fwties-i-porsche-proxwra-se-antikatastasi-twn-kinitirwn-se-oles-tis-gt3
|
SHARE THIS
0
SHARES

Μία βίδα που σιγά χαλάρωνε και εξελικτικά προκαλούσε τη βλάβη στον κινητήρα που οδηγούσε σε πυρκαγιά, εντόπισε η Porsche.

Η Νέμεσις του πανάκριβου μοντέλου εντοπίστηκε ύστερα από ενδελεχείς ελέγχους στα οχήματα που είχε ξεσπάσει φωτιά και τελικά η εταιρία προέβη σε επίσημη ανακοίνωση με την οποία όλες οι 785 GT3 που έχουν πωληθεί θα πρέπει να εισκεφθούν τους αντιπροσώπους για την αντικατάσταση του κινητήρα.

Αν και μέχρι σήμερα, παρότι η Porsche ειχε ειδοποιήσει τους κατόχους GT3 να μην τις οδηγούν, μοντέλα υπάρχουν ακόμα στις εκθέσεις της εταιρίας. Παρόλα αυτά οι παραδόσεις και αυτών θα καθυστερήσουν μέχρι η Porsche να επισκευάσει πλήρως τη βλάβη.

Σύμφωνα με την εταιρία, η αλλαγή του κινητήρα δεν εντάσσεται στην κατηγορία της επίσημης ανάκλησης μοντέλου, καθώς το πρόβλημα έχει εντοπισθεί και απομονωθεί και αφορά μόνο τον κινητήρα των 3.8 λίτρων και 469 ίππων.

Οι έρευνες στα εργαστήρια της Porsche συνεχίζονται προκειμένου να αποκαλυφθεί ο λόγος που οδήγησε στην εκδήλωση της βλάβης.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook