Νέα κάθετη μονάδα Peugeot από την ΑΦΟΙ ΚΑΛΛΙΑΝΤΑΣΗ Ε.Π.Ε. στον Άλιμο

Η "Αφοι Καλλιαντάση", αποτελεί ιστορικό μέλος του Επίσημου Δικτύου της Peugeot μετρώντας ήδη 24 συναπτά έτη επιτυχημένης λειτουργίας.

nea-katheti-monada-peugeot-apo-tin-afoi-kalliantasi-epe-ston-alimo
|
SHARE THIS
0
SHARES

Οι συνεργάτες της Peugeot είναι η δύναμή της, η εμπιστοσύνη τους στη Γαλλική φίρμα είναι η ισχύς η οποία τροφοδοτεί τις επενδύσεις που γίνονται στο επίσημο δίκτυο διανομέων της, σε μια αγορά αυτοκινήτου η οποία έχει δοκιμαστεί τα τελευταία χρόνια.

Με στόχο την απόλυτη εξυπηρέτηση και υποστήριξη των κατόχων αυτοκινήτων Peugeot, η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΛΛΙΑΝΤΑΣΗ Ε.Π.Ε. αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στην premium γαλλική μάρκα, δημιουργώντας μια ολοκαίνουρια πολυτελή κάθετη μονάδα Peugeot στη Λεωφόρο Αλίμου 15, επεκτείνοντας το δίκτυό της στα Νότια Προάστια.

Η ΑΦΟΙ ΚΑΛΛΙΑΝΤΑΣΗ Ε.Π.Ε., αποτελεί ιστορικό μέλος του Επίσημου Δικτύου της Peugeot μετρώντας ήδη 24 συναπτά έτη επιτυχημένης λειτουργίας. Διαθέτει δύο σύγχρονες μονάδες με φανοποιείο και συνεργείο, εξειδικευμένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και πολυτελείς εκθέσεις όπου προβάλλονται όλα τα νέα μοντέλα Peugeot.

Η επένδυση της ΑΦΟΙ ΚΑΛΛΙΑΝΤΑΣΗ Ε.Π.Ε. με την νέα κάθετη μονάδα στην Λεωφόρο Αλίμου 15, ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την φιλοσοφία του Ομίλου Συγγελίδη, Επίσημου Εισαγωγέα της Peugeot, που συνεχίζει ακατάπαυστα να στηρίζει την επέκταση της Γαλλικής φίρμας στην Ελλάδα κερδίζοντας ολοένα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς και αποσπώντας διεθνείς βραβεύσεις.

ΔΙΚΤΥΟ ΑΦΟΙ ΚΑΛΛΙΑΝΤΑΣΗ Ε.Π.Ε.

·         Avenue, Γλυφάδα, Λ. Βουλιαγμένης 147, Έκθεση, Σημείο Τεχνικής εξυπηρέτησης

·         Αγ. Δημήτριος, Αϊδινίου 11, Σημείο Τεχνικής εξυπηρέτησης

Νέα Κάθετη Μονάδα

Άλιμος, Αλίμου 15, Έκθεση και Σημείο Τεχνικής Εξυπηρέτησης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook