Νέο Nissan Note CVT: Ο σύμμαχος της πόλης

Η Nissan ρίχνει άλλο ένα όπλο στη μάχη της αγοράς των μικρών αυτοκινήτων και εξοπλίζει το Note με ένα νέας τεχνολογίας αυτόματο κιβώτιο CVT

neo-nissan-note-cvt-o-summaxos-tis-polis
|
SHARE THIS
0
SHARES

Το νέο Nissan Note,  είναι το μικρό μοντέλο της Nissan που μπορεί με αρκετή άνεση να καλύψει ένα διπλό Lifestyle στην πόλη αλλά και σε υπεραστικό δίκτυο. Είναι μικρό τόσο ώστε να κινείται άνετα στην πόλη, αλλά όχι τόσο ώστε να μην χωράει αποσκευές για ένα ταξίδι.

Οι κινητήρες που το υποστηρίζουν είναι αρκετοί αλλά για την Ελλάδα του σήμερα, η supercharged έκδοση στα 1200 κυβικά με τους 98 ίππους μοιάζει η πιο λογική.

Από σήμερα όμως, η Nissan ρίχνει και άλλο ένα όπλο στη μάχη της αγοράς των μικρών αυτοκινήτων και εξοπλίζει αυτό το Note με ένα νέας τεχνολογίας αυτόματο κιβώτιο CVT για να κάνει την κίνηση στην πόλη πιο άνετη και πιο οικονομική.

Το συγκεκριμένο κιβώτιο CVT ενσωματώνει μια σειρά από νέες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένου ενός βοηθητικού πλανητικού συστήματος ταχυτήτων που βοηθά στην ομαλή επιτάχυνση και επιτρέπει τη χρήση μικρότερων τροχαλιών.

Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η μείωση της ποσότητας του λιπαντικού που χρησιμοποιείται από τα κινούμενα μέρη, έχουμε λιγότερη τριβή και ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και οικονομία από ένα κιβώτιο μικρό σε μέγεθος και βάρος.

Το αυτόματο κιβώτιο CVT, διατίθεται μόνο στο Nissan Note με κινητήρα βενζίνης 1.2 Super Charged σε τιμή που ξεκινά από τις 16.490€, για την έκδοση Acenta Pack Family.

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook