Advertisement
opap
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Follow us

Ολα τα νέα μοντέλα "παρκάρουν" στην Εκθεση Αυτοκινήτου Auto Festival 2017

Στη Θεσσαλονίκη χτυπά από σήμερα η καρδιά της αγοράς αυτοκινήτου με εντυπωσιακές παρουσίες και πολλά test drive σε ολοκαίνουργια μοντέλα

Ολα τα νέα μοντέλα "παρκάρουν" στην Εκθεση Αυτοκινήτου Auto Festival 2017

Η καρδιά της αυτοκίνησης χτυπά από 6-9 Απριλίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης στην Εκθεση Αυτοκινήτου Auto Festival 2017.

Οι περισσότερες εταιρίες αυτοκινήτου που δραστηριοποιούνται στην αγορά θα βρεθούν στην έκθεση δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους του αυτοκινήτου να δουν από κοντά πολλά νέα μοντέλα που μόλις παρουσιάστηκαν σε διεθνείς εκδηλώσεις αλλά και να τα οδηγήσουν στον ειδικό χώρο για test drive .

Ολα τα νέα μοντέλα "παρκάρουν" στην Εκθεση Αυτοκινήτου Auto Festival 2017

Mercedes-Benz - Smart

Η Mercedes-Benz θα δώσει για ακόμη το «παρών» με αρκετά από τα μοντέλα της μάρκας, στα οποία περιλαμβάνονται η νέα και ιδιαίτερα εντυπωσιακή Ε-Class Coupé που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στους Ελληνικούς δρόμους καθώς και η GLC Coupé 43 AMG! Τα δύο αυτά μεγάλα «αστέρια» της μάρκας πλαισιώνουν τέσσερα ακόμη μοντέλα που γράφουν τη δική τους ιστορία στην Ελληνική αγορά: οι ανανεωμένες A-Class και CLA, το αγαπημένο crossover GLA που προσελκύει όλα τα βλέμματα και η πολυτάλαντη λιμουζίνα C-Class! Δυναμική παρουσία στο περίπτερο της εταιρείας θα έχει και η smart, με ένα smart fortwo 90 ίππων & ένα smart forfour Dark Matter edition!

Ολα τα νέα μοντέλα "παρκάρουν" στην Εκθεση Αυτοκινήτου Auto Festival 2017 - εικόνα 2

Nissan

Η Nissan θα βρίσκεται στην Εκθεση Auto Festival 2017 με μια συναρπαστική γκάμα μοντέλων τα οποία θα είναι διαθέσιμα και για test drives. Στο επίκεντρο της προσοχής αναμένεται να βρεθεί το ολοκαίνουργιο MICRA που τώρα στην πέμπτη γενιά του, φέρνει την επανάσταση στην κατηγορία του. Παράλληλα, το crossover QASHQAI που πρωτοστατεί στις πωλήσεις στην κατηγορία του θα είναι εκεί, όπως και το JUKE αλλά και το X-TRAIL που συμπληρώνουν ιδανικά την γκάμα της Nissan στα crossovers. To PULSAR με τους προηγμένους κινητήρες 1.2 λίτρων βενζίνης , 1.5 λίτρων diesel αλλά και 1.6 λίτρων turbo βενζίνης, απόδοσης 115, 110 και 190 ίππων αντίστοιχα, ένα hatchback της κατηγορίας C που συνδυάζει την τολμηρή σχεδίαση, τις τεχνολογικές καινοτομίες, αλλά και κορυφαίους εσωτερικούς χώρους για την κατηγορία του, αναμένεται να προσελκύσει και αυτό το έντονο ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης, όπως και το νέο NAVARA, που έχει διακριθεί ως το Διεθνές Pick Up του 2016.

Ολα τα νέα μοντέλα "παρκάρουν" στην Εκθεση Αυτοκινήτου Auto Festival 2017 - εικόνα 3

Fiat – Alfa Romeo
Η FCA Greece θα παρουσιάσει όλη την οικογένεια του Fiat 500, αλλά και του Tipo με τις εκδόσεις, 5Θ, Sedan και SW. Από την έκθεση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και το Panda Cross.
Την πρώτη της εμφάνιση στο κοινό της Β. Ελλάδας κάνει το νέο SUV της Alfa Romeo, η εντυπωσιακή Stelvio, την οποία θα συνοδεύουν η Giulia, η Giulietta, καθώς και η MiTo. Ξεχωριστή θέση στο Auto Festival θα έχει το Abarth 124 Spider, ενώ τη Fiat Professional θα εκπροσωπεί το pick up Fiat Fullback,

Ολα τα νέα μοντέλα "παρκάρουν" στην Εκθεση Αυτοκινήτου Auto Festival 2017 - εικόνα 4

Audi

Η Kosmocar - Audi θα δώσει το παρών στην έκθεση σε ένα συνολικής επιφάνειας 300 τ.μ. περίπτερο όπου θα εκτεθούν τα:

A1 Sportback 1.0 TFSI 95hp S tronic, A3 Sportback Sport 1.4 TFSI CoD 150hp S tronic, Q2 Sport 1.4 TFSI CoD 150hp (6 ταχύτητες), Q3 Sport 2.0TDI 184hp S tronic Quattro και A5 Coupé 2.0 TDI 190hp S tronic.

Highlight τoυ περιπτέρου θα είναι το νέο Audi Q5 2.0 TDI 190hp Design quattro S tronic, το οποίο θα παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό της Βόρειας Ελλάδας, μόλις έναν μήνα μετά το Επίσημο λανσάρισμά του στην Ελληνική αγορά.

Ολα τα νέα μοντέλα "παρκάρουν" στην Εκθεση Αυτοκινήτου Auto Festival 2017 - εικόνα 5

Volkswagen

Η Kosmocar – Volkswagen, θα συμμετάσχει παρουσιάζοντας την ανανεωμένη γκάμα των μοντέλων της, μέσα από 12 διαφορετικές εκδόσεις.

Οι επισκέπτες της έκθεσης, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα: e-up!, up! TSI 90PS, Polo BlueMotion 1.0 TSI 95PS, Polo GTI 1.8 TSI 192PS, Νέο Golf Highline 1.6 TDI 115PS, Scirocco R-Line, Beetle Dune Coupe, Tiguan 2.0 TDI 150PS Exclusive, Touran 1.6 TDI 110PS DSG, Νέο Passat Alltrack 2.0 TDI 190PS 4Motion DSG, Νέο Multivan 2.0 TDI 150PS DSG7 “Generation Six και το νέο Amarok 3.0 V6 TDI 224PS. Επιπλέον, η - Volkswagen θα διαθέτει αποκλειστικό χώρο Test Drive, στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να οδηγήσουν τα: eco up! (CNG), Tiguan 1.4 TSI 150PS ACT, το νέο Golf 1.0 TSI 110 HP και το νέο Amarok 3.0 V6 TDI 224PS.

Ολα τα νέα μοντέλα "παρκάρουν" στην Εκθεση Αυτοκινήτου Auto Festival 2017 - εικόνα 6

Skoda

Η SKODA πάει στη Βορεια Ελλάδα με ολόκληρη τη γκάμα της. Κυρίαρχη θέση στο περίπτερο της μάρκας θα έχει το νέο SKODA Κodiaq, κάνοντας την πρώτη επίσημη εμφάνισή του στην Ελληνική αγορά, λίγο πριν το επίσημο εμπορικό του λανσάρισμα. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν οι εκδόσεις Colour Concept των μοντέλων SKODA Fabia και Citigo, το Rapid σε έκδοση Spaceback αλλά και Limo, η μεγάλη οικογένεια της καταξιωμένης Octavia αλλά και το κορυφαίο Superb.

Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να οδηγήσουν τα KODIAQ AMBITION 1.4 TSI 125HP 4X2, KODIAQ STYLE 2.0 TDI 150HP 4X4, KODIAQ STYLE 2.0 TDI 190HP DSG 4X4, CITIGO AMBITION 1.0 60HP COLOUR CONCEPT, FABIA AMBITION 1.0 MPI 75HP, FABIA STYLE 1.2 TSI 90HP COLOUR CONCEPT, RAPID SPACEBACK AMBITION 1.2 TSI 90HP DSG, RAPID AMBITION 1.2 TSI 90HP, OCTAVIA AMBITION 1.0 TSI 116HP, OCTAVIA COMBI SCOUT 1.6 TDI 110HP 4x4, SUPERB STYLE 1.4 TSI ACT 150HP και YETI OUTDOOR AMBITION 1.2 TSI 110HP.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Λένε πως αυτό είναι το ομορφότερο μπαρ της Αθήνας

Στον πρώτο όροφο ενός πολύ καλού ταϊλανδέζικου εστιατορίου, συναντάς ένα αισθητικά αψεγάδιαστο μπαρ.

11 Οκτ 2025 | 10:39

Ένας Έλληνας φωτογράφος, έγινε θέμα στους New York Times απαθανατίζοντας ξενοδοχεία

Με αφορμή την επερχόμενη ατομική έκθεση του στο φετινό Hotel Experience στο Γκάζι, ο φωτογράφος ή καλύτερα "visual storyteller" Σταύρος Χαμπάκης, μας ξεναγεί στο κοσμοπολίτικο σύμπαν των ξενοδοχείων όλου του πλανήτη.

02 Οκτ 2025 | 07:00

Μια από τις πιο ιστορικές ελληνικές βιοτεχνίες ανοίγει τις πόρτες της για το κοινό με νέα έκθεση

Η εικαστικός Νικομάχη Καρακωστάνογλου παρουσιάζει έργα τέχνης σε μία από τις παλαιότερες υφαντουργίες χαλιών.

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 24 Σεπ 2025 | 11:52

Λαμπερά εγκαίνια της νέας έκθεσης της Αγγελικής Αγγελίδη- Χρηστίδου, Μπόσνιακ, Μπεκατώρου έδωσαν το παρών

Η Σίσση Χρηστίδου, η Υβόννη Μπόσνιακ, η Μαρία Μπεκατώρου ήταν κάποιες από τις παρουσίες που έδωσαν το παρών στην "Angel's Art Gallery'', το απόγευμα της Τετάρτης.

20 Σεπ 2025 | 09:00

Η καρέκλα που απασχολεί όλη την Αθήνα: Τι ακριβώς παίζει στην Art Athena

Ένα από τα πιο εμβληματικά έργα design φιλοξενείται φέτος στη φουάρ.

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 19 Σεπ 2025 | 14:40

Η μεγαλύτερη παραγωγή θεματικού πάρκου που έγινε ποτέ για την Αρχαία Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Τσαφούλια

Η μεγαλύτερη παραγωγή θεματικού πάρκου που έγινε ποτέ για την Αρχαία Ελλάδα, μετά τα συνεχόμενα sold out σε Αθήνα και Βουδαπέστη και τις αποθεωτικές κριτικές, έρχεται και στη Θεσσαλονίκη.

ΙΣΤΟΡΙΑ 17 Σεπ 2025 | 15:22

Σαν σήμερα, ο Ζισκάρ ντ΄Εστέν επισκέπτεται την Ελλάδα- Ο πρώτος αρχηγός κράτους μετά την πτώση της δικτατορίας

Η έκθεση υπενθυμίζει τις ιστορικές στιγμές από την επίσκεψη τότε του Γάλλου Προέδρου στην Ελλάδα, από τις 17 έως 21 Σεπτεμβρίου του 1975

01 Οκτ 2025 | 22:02

Γιατί οι μπαταρίες αντικατάστασης έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τις εργοστασιακές

Η μπαταρία που τοποθετείται στο εργοστάσιο είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στο ηλεκτρικό σύστημα

ΔΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΖΗΤΗΣΗ 26 Σεπ 2025 | 21:25

Η VW μειώνει και διακόπτει την παραγωγή σε γερμανικά εργοστάσια ηλεκτρικών οχημάτων

Η VW αντιμετωπίζει, επίσης, προβλήματα με την πλεονάζουσα παραγωγική ικανότητα

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ 26 Σεπ 2025 | 20:10

BMW: Ανακαλεί εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκίνητα λόγω προβλήματος στη μίζα - Διάφορα μοντέλα

Σύμφωνα με την BILD, η ανάκληση αφορά διάφορα μοντέλα παραγωγής από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως τον Σεπτέμβριο του 2021

26 Σεπ 2025 | 17:21

Δοκιμή Citroen C3 Aircross: Εξαιρετικοί χώροι σε προσιτή τιμή

Η νέα γενιά του C3 Aircross συνδυάζει κορυφαία άνεση και ευρυχωρία σε ένα B-SUV με συμβατικές και εξηλεκτρισμένες εκδόσεις, που διατίθεται στην ελληνική αγορά με ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή