Ολα τα Volvo με τελική μέχρι 180 χ.α.ω.- Ανακοίνωση ΣΟΚ!

Με μικρά αλλά σταθερά βήματα, οι οδηγοί πρέπει να συνηθίσουν ότι θα χάνουν τον έλεγχο του αυτοκινήτου τους. Τι θα γίνει με τα Volvo που ήδη κυκλοφορούν

ola-ta-volvo-me-teliki-mexri-180-xaw--anakoinwsi-sok
|
SHARE THIS
0
SHARES

Η γνωστή εταιρεία προκαλεί τσουνάμι σε οδηγούς και αυτοκινητοβιομηχανία και ανακοινώνει ότι από το 2020 θα βάλει κόφτη σε όλα τα αυτοκίνητά της με την τελική τους ταχύτητα να περιορίζεται στα 180 χ.α.ω. για να μειώσει τα ατυχήματα.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε σήμερα και στο πλαίσιο της στρατηγικής τη φίρμας Vision 2020, η οποία θέλει από το 2020 να μην καταγραφεί κανένας θάνατος οδηγού ή επιβάτη μέσα σε αυτοκίνητα Volvo.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ανακοίνωσαν επίσης ότι διεξάγουν έρευνες για την υιοθέτηση και άλλων συστημάτων γεωγραφικού προσδιορισμού ώστε τα μοντέλα να επιβραδύνουν αυτόματα, όταν βρίσκονται κοντά σε νοσοκομεία, σχολεία και άλλες ευαίσθητες περιοχές.

Φυσικά και συμφωνούμε με κάθε κίνηση που έχει ως αποτέλεσμα την μείωση των ατυχημάτων και των δυστυχημάτων αλλά για όσους δεν κατάλαβαν ακόμα τι συμβαίνει, να εξηγήσουμε ότι η αυτόνομη οδήγηση πλησιάζει με ταχύτατους ρυθμούς και οι οδηγοί θα πρέπει να συνηθίσουν σε πολλά ακόμα νέα μέτρα τα οποία θα επιτρέπουν στον αυτοκίνητο να κάνει το ίδιο τις επιλογές που πρέπει.

Τέλος, αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί, είναι αν το σύστημα ελέγχου τελικής ταχύτητας θα εφαρμοστεί, με αναβάθμιση λογισμικού, και στα Volvo που ήδη κυκλοφορούν στους δρόμους. Αν είναι έτσι, η εταιρεία μάλλον θα δει πολλές ...απώλειες από το επίσημο δίκτυό της από οδηγούς που θα θέλουν να διατηρήσουν την ...αυτονομία τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook