Ούτε ένα ούτε δύο: 14 μοντέλα θα παρουσιάσει η Nissan στο Τόκιο

Tο πρωτότυπο μηδενικών εκπομπών IMk, αναδεικνύει το μέλλον στις αστικές μετακινήσεις

oute-ena-oute-duo-14-montela-tha-parousiasei-i-nissan-sto-tokio
SHARE THIS
0
SHARES

Η Nissan θα παρουσιάσει 14 μοντέλα στο 46ο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, συμπεριλαμβανομένου του IMk, ενός νέου concept μηδενικών εκπομπών ρύπων που ενσωματώνει το μέλλον του Nissan Intelligent Mobility, το όραμα της εταιρείας για το πώς τα αυτοκίνητα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

 

Nissan IMk

 

Το Nissan IMk είναι το απόλυτο αστικό μεταφορικό μέσο, με τεχνολογίες αιχμής και την πανίσχυρη επιτάχυνση ενός EV σε ένα συμπαγές αμάξωμα, που σηματοδοτεί το μέλλον του σχεδιασμού από τη Nissan. Εξοπλισμένο με τις τελευταίες προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού ProPILOT και απρόσκοπτες λειτουργίες συνδεσιμότητας, το IMk μας προσφέρει μια “οπτική” στο πώς τα αστικά οχήματα μπορεί να φαίνονται στο εγγύς μέλλον.

 

Serena e-POWER

 

Το minivan Serena είναι γνωστό ως πρωτοπόρο των προηγμένων νέων τεχνολογιών, όπως το ProPILOT και το e-POWER. Το μοντέλο παρουσιάστηκε το Μάρτιο του 2018, ενώ  το ηλεκτροκίνητο σύστημα μετάδοσης κίνησης e-POWER του Serena ονομάστηκε Τεχνολογία της Χρονιάς για το 2019, από τη Διάσκεψη Ερευνητών και Δημοσιογράφων Αυτοκινήτων της Ιαπωνίας (RJC). Έχοντας ανανεωθεί από τον περασμένο Αύγουστο, το Serena διαθέτει στάνταρ στον εξοπλισμό του μια παλέτα έξυπνων τεχνολογιών ασφάλειας, ως ένα βασικό στοιχείο του Nissan Intelligent Mobility.

 

Νέο Nissan Skyline

 

Το όνομα Skyline είναι συνώνυμο της τεχνολογίας και του ενθουσιασμού της Nissan από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο μοντέλο Skyline, το 1957. Το νέο Skyline HYBRID προσφέρεται πλέον με στάνταρ το Pro-PILOT 2.0, το πρώτο σύστημα υποβοήθησης οδηγού στον κόσμο, που συνδυάζει  την οδήγηση σε αυτοκινητόδρομους,  με την οδήγηση χωρίς χέρια στο τιμόνι σε μια λωρίδα κυκλοφορίας.

 

Nissan LEAF e +

 

Η Nissan έχει πουλήσει, σε παγκόσμια κλίμακα,  περισσότερα από 430.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητα Nissan LEAF, δεδομένου ότι το μοντέλο κυκλοφόρησε στην αγορά το 2010. Έχοντας πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του πριν από λίγους μήνες,  το LEAF e + προσφέρει περισσότερη αυτονομία  και μεγαλύτερες επιδόσεις με ένα νέο κινητήρα. Η μπαταρία υψηλής χωρητικότητας και πυκνότητας, προσφέρει πρόσθετη εμβέλεια άνω του 40% (έως 458 χιλιόμετρα σύμφωνα με το πρότυπο WLTC Japan). Η εξαιρετική ενεργειακή απόδοση και η μεγάλη ροπή, προσφέρουν στον οδηγό του μια ακόμη πιο συναρπαστική οδηγική εμπειρία.

 

Nissan GT-R

 

Το  Nissan GT-R 2020 αξιοποιεί πλήρως τις αγωνιστικές τεχνολογίες της Nissan για ακόμα μεγαλύτερη επιτάχυνση και καλύτερο χειρισμό των επιδόσεων. Στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, η Nissan θα παρουσιάσει το ανανεωμένο μοντέλο της επετειακής έκδοσης των πενήντα χρόνων, το  Nissan GT-R  50th  Anniversary , καθώς και το Nissan GT-R NISMO 2020.

 

Με νέους αγωνιστικού τύπου στροβιλοσυμπιεστές, βελτιωμένο έλεγχο αλλαγής ταχυτήτων, ελαφρύτερα εξαρτήματα, μειωμένη συνολική μάζα και  αναβαθμίσεις στα φρένα, τους τροχούς και τα ελαστικά,  το Nissan GT-R NISMO 2020 κατάφερε να μειώσει κατά 2,5 δευτερόλεπτα τον χρόνο στην πίστα δοκιμών και εξέλιξης της Nissan. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αυξηθεί και η ήδη εκπληκτική σταθερότητα του μοντέλου σε υψηλές ταχύτητες, που τώρα αγγίζουν τα 300 χλμ/ώρα ! 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook