Παγκόσμια πρεμιέρα για το Mitsubishi ASX 2020 στη Γενεύη

Το μοντέλο έχει δεχθεί σημαντικές αναβαθμίσεις

pagkosmia-premiera-gia-to-mitsubishi-asx-2020-sti-geneui
|
SHARE THIS
0
SHARES

Η Mitsubishi θα παρουσιάσει σε παγκόσμια πρεμιέρα το compact SUV ASX Μ.Υ. 2020 στην 89η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Αισθητικά, το νέο μοντέλο, είναι πλήρως ανανεωμένο, στο πλαίσιο της σχεδιαστικής φιλοσοφίας “στιβαρό & ευφυές,” που εκφράζει απόλυτα το δόγμα της MMC “Drive your Ambitions.”

Για τις Ευρωπαϊκές αγορές, το ASX εφοδιάζεται με έναν 16βάλβιδο κινητήρα 2.0L MIVEC που συνδυάζεται είτε με πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ή με τον INVECS-III CVT με Sports Mode 6 σχέσεων. Θα είναι διαθέσιμο τόσο σε δικίνητες όσο και τετρακίνητες εκδόσεις.

 

Το νέο ASX υιοθετεί μία εξελιγμένη μορφή της σχεδιαστικής φιλοσοφίας εμπρός τμήματος DYNAMIC SHIELD της MMC.

Ο προφυλακτήρας αγκαλιάζει το κεντρικό προστατευτικό τμήμα και από τις δύο πλευρές, ενώ η γεωμετρική αισθητική της μάσκας και της ποδιάς με τις κάθετες και οριζόντιες γραμμές κάτω από τον προφυλακτήρα εκφράζει δύναμη και αντοχή. Στο πλαίσιο της νέας σχεδίασης, το καπό γίνεται βαθύτερο, ενισχύοντας οπτικά τη φυσιογνωμία του οχήματος. Η χαρακτηριστική διάταξη φώτων LED με τα φλας και τα φώτα ομίχλης στα άκρα του προφυλακτήρα, σηματοδοτεί μία νέα εμφάνιση Mitsubishi στο εμπρός τμήμα.

Πίσω, το ASX χρησιμοποιεί πίσω φώτα LED σε μία εκφραστική σχεδίαση που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του αυτοκινήτου και τονίζει το στιβαρό στήσιμο.

 

Βελτιώσεις έχουν γίνει και στο Smartphone-link Display Audio (SDA) που έχει αναβαθμιστεί για προηγμένη συνδεσιμότητα.

Το μέγεθος της οθόνης έχει αυξηθεί από επτά σε οκτώ ίντσες. Βίντεο αποθηκευμένα σε USB memory sticks μπορούν τώρα να προβάλλονται στην οθόνη.

Οι κορυφαίες εκδόσεις εφοδιάζονται με σύστημα πλοήγησης Tom Tom. Πληροφορίες οδικής κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο μπορούν τώρα να αξιολογούνται με σύνδεση στο internet και τη χρήση ενός smartphone.

Σύντομα θα διατίθεται μία εφαρμογή που χρησιμοποιεί ταχύμετρο, χιλιομετρητή, προειδοποιητικές λυχνίες και άλλες πληροφορίες του οχήματος. Η εφαρμογή θα ελέγχει το υπόλοιπο καυσίμου και θα καθοδηγεί τον οδηγό στους πλησιέστερους σταθμούς ανεφοδιασμού, ενώ θα ενημερώνει και για τα απαιτούμενα διαστήματα σέρβις και ελέγχων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook