Ποδαρικό στο 2019 με “REVERSE SALES” από τη Citroen

Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου μπορείτε να αποκτήσετε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο σε ειδική τιμή, πωλώντας χωρίς άγχος το παλιό σας

podariko-sto-2019-me-reverse-sales-apo-ti-citroen
SHARE THIS
0
SHARES

Με ένα νέο Citroen, όλοι μπορούν να μπουν “με το δεξί” στο 2019 και να απολαύσουν την προηγμένη τεχνολογία, την κορυφαία άνεση και τους βραβευμένους κινητήρες.

Παράλληλα, με τους διαθέσιμους συνδυασμούς εξατομίκευσης, με τους κινητήρες που συμμορφώνονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές Euro 6.2, ολόκληρη η γκάμα των αυτοκινήτων της Citroen καλύπτει όλες τις ανάγκες του κάθε υποψήφιου αγοραστή!

Εχοντας ήδη προσφέρει τους πιο ευρηματικούς αλλά και ανταγωνιστικούς όρους απόκτησης, η Citroen ανατρέπει για ακόμη μία φορά τα δεδομένα, με το CITROEN REVERSE SALES.

Κατά τη διάρκεια της ενέργειας, η Citroen αλλάζει ξανά ρόλους με τους καταναλωτές και δίνει τη δυνατότητα να πουλήσουν εκείνοι το παλιό τους αυτοκίνητο και να επιλέξουν μέσα από την πλήρη γκάμα των μοντέλων της Μάρκας, το δικό τους, ολοκαίνουργιο Citroen, σε τιμή… REVERSE SALES.

Η γκάμα των ολοκαίνουργιων μοντέλων είναι άμεσα διαθέσιμη και συνοδεύεται από το μοναδικό πρόγραμμα CITROEN ADVANCED COMFORT που εγγυάται ένα απόλυτα άνετο οδηγικό περιβάλλον.

Παράλληλα, η 5ετής εγγύηση της Citroen, καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις των καταναλωτών για ένα ασύγκριτα ήρεμο και αξιόπιστο 2019, αλλά και για το μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.citroen.gr ή την σελίδα http://c3.citroen.gr/aircross/offers/ , έως τις 31 Ιανουαρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook