Follow us

Ποια είναι η πιο αγαπημένη μάρκα αυτοκινήτου των Ελλήνων

Η μάρκα αυτοκινήτων που "έκλεψε" την καρδιά των οδηγών στην Ελλάδα σε Διαδίκτυο και social media.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Αυτοκίνητα-τελωνείο

Η έναρξη του 2022 βρίσκει την Hyundai να κατακτά την καρδιά του ελληνικού κοινού, το οποίο εκδηλώνει τα περισσότερα θετικά συναισθήματα για τη Hyundai στο διαδίκτυο, σύμφωνα με δύο ανεξάρτητες έρευνες.

Διαβάστε Επίσης

Η πρώτη έρευνα προέρχεται από τον ασφαλιστικό συμβουλευτικό οργανισμό Compare the Market, που ανέλυσε στις χώρες της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής και της Αυστραλίας τις αναδημοσιεύσεις στα social media οι οποίες σχετίζονται με θετικές ή αρνητικές απόψεις για μάρκες αυτοκινήτου. Στην έρευνα αυτή αναδείχθηκε η Hyundai ως η μάρκα για την οποία οι Έλληνες μιλούν με τα πιο θετικά σχόλια.

Διαβάστε Επίσης

Η δεύτερη έρευνα διεξήχθη από την εταιρεία ερευνών News Relate που εξειδικεύεται σε αναλύσεις συναισθημάτων στο ελληνικό διαδίκτυο. Στην έρευνα αυτή, η Hyundai κατατάσσεται επίσης ως η πιο αγαπημένη μάρκα, ανάμεσα στις 10 δημοφιλέστερες mainstream μάρκες, καθώς συγκεντρώνει τα πολυπληθέστερα θετικά γραφόμενα στο ελληνικό διαδίκτυο, τόσο σε απόλυτους αριθμούς όσο και αναλογικά με το σύνολο των δημοσιεύσεων που αφορούν στη κάθε μάρκα. Η ίδια κορυφαία κατάταξη της Hyundai συνεχίζεται και στις μετρήσεις συνολικής θετικής απήχησης και αντιδράσεων χρηστών σε αναρτήσεις και δημοσιεύματα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ 07 Μαρ 2023 | 15:37

Έφοδος της ΡΑΣ στα γραφεία του ΟΣΕ - Αναζητούν έγγραφα με τις εκπαιδεύσεις των σταθμαρχών

Οι έρευνες της ΡΑΣ στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ έχουν ξεκινήσει από χθες το πρωί και συνεχίστηκαν και σήμερα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 06 Μαρ 2023 | 17:46

Έρευνα της Opinion Poll γα την ακρίβεια: Το 53% θεωρεί ότι τα μέτρα της Κυβέρνησης προσφέρουν σχεδόν μηδαμινή βοήθεια

Ζητούμενο ήταν να διερευνηθούν οι επιδράσεις της ακρίβειας στη ζωή των πολιτών του Λεκανοπέδιου. Η ικανοποίηση από τα μέτρα της Κυβέρνησης και ποια μέτρα αξιολογούν ως απαραίτητα για να αντιμετωπιστεί.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ 28 Φεβ 2023 | 22:17

Σοφία Νικολάου: Η Οικονομική Εισαγγελία ερευνά τις αναθέσεις συμβάσεων

Η οικονομική εισαγγελία διερευνά την υπόθεση των αναθέσεων συμβάσεων που κατήρτισε η πρώην γ.γ. Αντιεγκληματικής πολιτικής για τις οποίες το προκαταρκτικό πόρισμα ελεγκτών του ΣΔΟΕ έχει ήδη δει το φως της δημοσιότητας.

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ 25 Φεβ 2023 | 11:46

Ο Μητσοτάκης το παραδέχτηκε: "Φάγαμε λίγο κράξιμο, θυμίζω ότι φοράμε πάντα ζώνη και στο πίσω κάθισμα"

"Επειδή την προηγούμενη φορά φάγαμε λίγο κράξιμο, θυμίζω ότι ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας προβλέπει ότι φοράμε πάντα ζώνη και πίσω", τόνισε ο πρωθυπουργός

Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ 24 Φεβ 2023 | 19:25

Εφιάλτης για έγκυο στο Σικάγο: Βγήκε για μισό λεπτό από το αυτοκίνητο και της το έκλεψαν μαζί με το 2 ετών παιδί της

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μια έγκυος από το Σικάγο έζησε τον απόλυτο εφιάλτη: Της έκλεψαν το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο ήταν ο 2 ετών γιος της.