Αυτές οι εταιρίες έχουν τώρα προσφορά για οικονομικό καλοκαιρινό σέρβις

Nissan, Peugeot, Renault, Citroen, "τρέχουν" προσφορές με έκπτωση, για διακοπές χωρίς άγχος, με το αυτοκίνητό σας στην καλύτερη κατάσταση και την τσέπη γεμάτη

poies-etairies-exoun-twra-prosfora-gia-oikonomiko-kalokairino-serbis
|
SHARE THIS
0
SHARES

Γνωρίζουμε ότι τα οικονομικά σας είναι πιεσμένα. Πολλές φορές αυτό το σφίξιμο μας οδηγεί σε οικονομίες που ορισμένες είναι σωστές και άλλες όχι. Οσον αφορά στην ασφάλειά σας όμως δεν πρέπει να κάνετε οικονομία. Το σέρβις του αυτοκινήτου είναι επιτακτικό πριν βάλουμε σε αυτό την οικογένειά μας και οδηγήσουμε χιλιάδες χιλιόμετρα κάτω από τον καυτό ήλιο που θα φέρει όλα τα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη στο όριό τους.

Ευτυχώς, κάποιες εταιρείες παίρνουν στα σοβαρά την ασφάλειά σας και για αυτό το λόγο έχουν δημιουργήσει οικονομικά πακέτα προγραμματισμένης ή και έκτακτης συντήρησης για να σας βοηθήσουν. Οι εκπτώσεις είναι εντυπωσιακές και δεν πρέπει να τις αγνοήσετε.

Nissan All Clear Service

 

Η Nissan τρέχει το πρόγραμμα All Clear Service το οποίο αφορά όλους του κατόχους Nissan. Προσφέρει 25% έκπτωση στα ανταλλακτικά και το σέρβις αλλά και δωρεάν έλεγχο 25 σημείων ώστε να είστε βέβαιοι ότι όλα λειτουργούν στην εντέλεια. Παράλληλα, όσοι εκμεταλλευτούν το Nissan All Clear Service κερδίζουν και δωρεάν οδική βοήθεια για ένα έτος. Προλάβετε την προσφορά της Nissan επικοινωνώντας με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan αλλά μέσα από το www.nissan.gr/offers/all-clear-service.html

 

Πως θα προστατέψετε το αυτοκίνητό σας από το extreme καλοκαίρι, μέσα κι'έξω

 

Peugeot Καλοκαιρινός έλεγχος

 

Η Peugeot προσφέρει δωρεάν έλεγχο κλιματισμού αλλά σε 20 ακόμα σημεία στο αυτοκίνητό σας και μάλιστα αναλαμβάνει να συμπληρώσει δωρεάν, αν είναι απαραίτητο, τη στάθμη των υγρών όπως  (λάδια, αντιψυκτικό, υγρά φρένων, υδραυλικού τιμονιού) και μέχρι 500ml συνολικά. Επιπλέον υπάρχει και προσφορά σε  ανταλλακτικά ζωτικής  σημασίας για το αυτοκίνητο, με έκπτωση 25%  για τακάκια και Δίσκους φρένων, Ιμάντα χρονισμού, σετ Αμορτισέρ, σετ Συμπλέκτη και ελαστικά Michelin. Μπορείτε να απολαύσετε όλα τα παραπάνω με ένα κλικ στο Online Booking  έως τις 31/07/2018.

Renault Total Care

 

Η Renault, με το πρόγραμμα Total Care έχει δημιουργήσει μια ομπρέλα προστασίας για όλους τους κατόχους αυτοκινήτων Renault, με στόχο να απολαμβάνουν σε σταθερή βάση άριστες υπηρεσίες After Sales. Και αυτό το καλοκαίρι μέσω του προγράμματος Total Care, η Renault προσφέρει δωρεάν έλεγχο 25 σημείων, σε όλους τους κατόχους Renault ώστε να ενημερωθούν έγκαιρα και υπεύθυνα για τις πιθανές ανάγκες συντήρησης και επισκευής του οχήματος τους. Ο δωρεάν καλοκαιρινός αφορά όλα τα οχήματα Renault, ανεξάρτητα από τον τύπο και την ηλικία τους, ενώ συμπληρώνεται από πακέτα συντήρησης και επισκευής σε προνομιακές τιμές. Τα συγκεκριμένα πακέτα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στον κάτοχο του αυτοκινήτου να γνωρίζει εξ’ αρχής το ακριβές κόστος της επισκευής.
Δείτε αναλυτικά τα πακέτα Renault Total Care για το Renault σας εδώ.
 

Citroen Summer Check

 

Η Citroen, για να είστε σίγουροι ότι το Citroen σας είναι 100% έτοιμο για το καλοκαίρι, πραγματοποιεί δωρεάν ένα έλεγχο 20 σημείων του αυτοκινήτου σας. Ελέγχουν τα φρένα, τους τροχούς, τον φωτισμό, την διεύθυνση, την ανάρτηση, την εξάτμιση και την μπαταρία και συμπληρώνουν εάν είναι απαραίτητο όλες τις στάθμες των υγρών όπως  ( λάδια, αντιψυκτικό, υγρά φρένων, υδραυλικού τιμονιού) και μέχρι 500ml συνολικά. Κάντε κλικ στο online booking και κλείστε μέχρι τις 31 Ιουλίου, ραντεβού σε οποιονδήποτε επίσημο επισκευαστή του δικτύου της Citroen, για να πραγματοποιήσετε ένα Δωρεάν Καλοκαιρινό έλεγχο 20 σημείων στο αυτοκίνητό σας και επωφεληθείτε της καλοκαιρινής προσφοράς σε  ανταλλακτικά ζωτικής  σημασίας για το αυτοκίνητό σας, κερδίζοντας έκπτωση 25%  σε τακάκια και Δίσκους φρένων, Ιμάντα χρονισμού, Σετ Αμορτισέρ, Σετ Συμπλέκτη και Ελαστικά Michelin. Και αφού θα είστε στην Citroen, ζητήστε να σας κάνουν και τον δωρεάν έλεγχο κλιματιστικού, ώστε να μην ξεμείνετε μέσα στον καύσωνα.

 

{C}{C}{C}{C}{C}{C}{C}{C}Πως θα προστατέψετε το αυτοκίνητό σας από το extreme καλοκαίρι, μέσα κι'έξω

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook