Follow us

Πρώτη φωτό: Σε δύο ημέρες η αποκάλυψη του νέου Volkswagen Polo

Το νέο μοντέλο είναι μεγαλύτερο, πιο σοφιστικέ και τεχνολογικά προηγμένο, λέει η εταιρία

Πρώτη φωτό: Σε δύο ημέρες η αποκάλυψη του νέου Volkswagen Polo

Με μόλις δύο ημέρες να μας χωρίζουν από την αποκάλυψη της 6ης γενιάς του VW Polo, η Volkswagen αποφάσισε να μας δώσει λίγο υλικό για να δουλέψει η φαντασία μας.

Το πίσω αριστερό φανάρι φτάνει, σκέφτηκαν οι Γερμανοί και ανέβασαν μία φωτογραφία.

Πρώτη φωτό: Σε δύο ημέρες η αποκάλυψη του νέου Volkswagen Polo

Τι μας λέει; Στην ουσία δεν αποκαλύπτει κάτι. Ωστόσο, η εταιρία γράφει στο δελτίο τύπου της ότι το νέο μοντέλο θα είναι μεγαλύτερο και πιο ευρύχωρο, πιο άνετο και φυσικά άμεσα αναγνωρίσιμο ως Polo.

Παράλληλα, υπόσχεται πολλές δόσεις τεχνολογίας, προφανώς υπονοώντας την ασφάλεια και το infotainment.

Το μοντέλο που έχει πουλήσει μέχρι σήμερα 14.000.000 μονάδες στην πολύχρονη ιστορία του θα αποκαλυφθεί την Παρασκευή και τότε θα διαπιστώσουμε αν η VW κράτησε την υπόσχεσή της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Κωμωδίες, ελληνικά και ξένα έργα, σύγχρονο και κλασικό ρεπερτόριο: Όλα όσα θα δούμε στο θέατρο τον Σεπτέμβριο

Υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με παραστάσεις που ανυπομονούμε να δούμε σε κάθε γωνιά της πόλης. Και μην ξεχνάτε πως μπορείτε να φτάσετε εύκολα και με ασφάλεια σε όλες, καλώντας απλώς ένα UberTaxi.