Follow us

Skoda Kamiq G-TEC: Οδηγούμε την έκδοση φυσικού αερίου

Η ενέργεια που παράγεται από 1 κιλό συμπιεσμένου φυσικού αερίου ισοδυναμεί με εκείνη που "δίνουν" 2 λίτρα υγραερίου.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Η γκάμα του Skoda Kamiq εμπλουτίζεται με την έκδοση φυσικού αερίου, όπου τον πρώτο λόγο έχει το χαμηλό λειτουργικό κόστος.

Βέβαια, για να προσδιορίσει κανείς το λειτουργικό κόστος, θα πρέπει πρώτα να γνωρίζει το περιβάλλον και τις συνθήκες, κάτι που ήταν δύσκολο πριν από λίγο καιρό και σχεδόν αδύνατο σήμερα.

Ανεξαρτήτως πάντως συνθηκών, τα αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου (ένα αέριο μείγμα υδρογονανθράκων με βασικό συστατικό το μεθάνιο), εκτός από το ότι είναι το ασφαλέστερο καύσιμο και δεν μπορεί να νοθευτεί, εντοπίζεται στο ότι είναι πολύ πιο αποδοτικό από το ντίζελ, τη βενζίνη, ακόμα και από το LPG.

Η ενέργεια που παράγεται από 1 κιλό συμπιεσμένου φυσικού αερίου ισοδυναμεί με εκείνη που "δίνουν" 2 λίτρα υγραερίου, 1,3 λίτρα ντίζελ και 1,6 λίτρα αμόλυβδης βενζίνης.

Διαβάστε περισσότερα στους 4 Τροχούς

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Η Κατερίνα Διδασκάλου και "Η πόρνη από πάνω": 14 χρόνια το ίδιο ρίγος

"Η πόρνη από πάνω" μετρά δεκατέσσερα χρόνια αλήθειας και συγκίνησης, μέσα στην άνθηση του ελληνικού θεάτρου. Ένα έργο-ορόσημο που εξακολουθεί να συγκλονίζει, με μια πρωταγωνίστρια που δίνει κάθε φορά την ψυχή της. Αν δεν έχετε δει ακόμη την Κατερίνα Διδασκάλου σε αυτόν τον ρόλο, μην τη χάσετε στον Νέο Ακάδημο.

31 Οκτ 2025 | 12:19

Στην Ελλάδα το νέο Citroen C4

Το νέο μοντέλο της γαλλικής φίρμας έφτασε και στην ελληνική αγορά με υβριδικό κινητήρα 145 ίππων και αυτόματο κιβώτιο.