Στα χέρια του Ομίλου Συγγελίδη και η Opel στην Ελλάδα

Ο Συγγελίδης είναι ήδη ισχυρός και έμπειρος συνεργάτης στην Ελλάδα για τις αδελφές εταιρίες Peugeot, Citroen και DS Automobiles είπε ο Εμπορικός διευθυντής της Opel

sta-xeria-tou-omilou-suggelidi-kai-i-opel-stin-ellada
|
SHARE THIS
0
SHARES

Υπό τη σκέπη του Ομίλου Συγγελίδη θα λειτουργεί πλέον η Opel στην Ελλάδα.

Το νέο, που ήταν λίγο πολύ γνωστό στην αγορά, επισημοποιήθηκε με δελτίο τύπου από τα κεντρικά της Opel, φίρμας που εδώ και καιρό έχει εξαγοραστεί από τον Ομιλο PSA, Peugeot-Citroen.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου «Σε ένα περαιτέρω βήμα για την ενίσχυση της ανάπτυξης, η εταιρία θα συνεχίσει την επιχειρηματική της δραστηριότητα στην Ελλάδα μέσω της ευρέως αναγνωρίσιμης και επιτυχημένης οικογένειας Συγγελίδη, η οποία  θα εξαγοράσει την υφιστάμενη  οργάνωση της Opel Ελλάς και θα καταστεί  στο μέλλον η ανεξάρτητη εισαγωγική εταιρία.»

Η σχετική σύμβαση έχει υπογραφεί. Η Εθνική Εταιρία Πωλήσεων της Opel θα εξαγορασθεί από μέλη της οικογένειας Συγγελίδη και το προσωπικό της Opel στην Ελλάδα θα συνεχίσει να απασχολείται στην υφιστάμενη  εταιρία, υπό τη νέα ιδιοκτησία.

“Σύμφωνα με τους στόχους του στρατηγικού μας σχεδίου PACE! αυτή είναι μία ακόμη απόφαση η οποία θα καταστήσει  τη δομή των πωλήσεών μας πιο ευέλικτη, αποδοτική και κατά συνέπεια πιο ανταγωνιστική» δήλωσε  ο Xavier Duchemin, Managing Director Sales, Aftersales και Marketing της Opel/Vauxhall. “Ο Συγγελίδης είναι ήδη ένας ισχυρός και έμπειρος συνεργάτης στην Ελλάδα για τις αδελφές εταιρίες μας Peugeot, Citroën και DS Automobiles και θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε περαιτέρω τη θέση μας στην αγορά και την κερδοφορία μας.”

Ο Ομιλος Συγγελίδη είναι υπεύθυνος για τις  πωλήσεις της Citroën από το 1965, της Peugeot από το 2014 και της DS Automobile από το 2018.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook