Στον Παρνασσό έχει ακόμα χιόνι και το Citroen C5 Aircrοss ανέβηκε να το δει

Στο μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, βρίσκεται το νέο SUV Citroen C5 Aircross και δείχνει τον πολύπλευρο χαρακτήρα του

ston-parnasso-exei-akoma-xioni-kai-to-citroen-c5-aircross-anebike-na-to-dei
|
SHARE THIS
0
SHARES

Σε υψόμετρο που φτάνει τα 1.750 μέτρα, το νέο Comfort Class SUV, Citroën C5 Aircross βρίσκεται σε περίοπτη θέση και δείχνει να ταιριάζει ιδιαίτερα στο λευκό τοπίο και να προσελκύει το κοινό που επισκέπτεται το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.

Η στιβαρή και μυώδης εμφάνισή του, με τους μεγάλους τροχούς και την μεγάλη απόσταση από το έδαφος (23 εκατοστά), συνδυάζεται με τον κορυφαίο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, που συνθέτει ένα πακέτο το οποίο προδιαθέτει για εξερεύνηση και ψυχαγωγία.

Μεταξύ των πλέον αναγνωρίσιμων χαρακτηριστικών του νέου Comfort Class SUV της Citroën, είναι τα Airbump, οι μεγάλοι τροχοί, τα 23 εκατοστά της απόστασης από το έδαφος, τα πλευρικά μαρσπιέ με τα προστατευτικά φρύδια στα φτερά, οι μπάρες οροφής, αλλά και η πλούσια γκάμα επιλογών εξατομίκευσης.

Στον εξοπλισμό του νέου SUV υπάρχουν και οι δύο αποκλειστικές καινοτομίες της Citroën, η ανάρτηση με τα Hydraulic Progressive Cushions® και τα καθίσματα “Advanced Comfort”, που μαζί με τα τρία ανεξάρτητα, συρόμενα και αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα, δημιουργούν ένα ξεχωριστό εσωτερικό.

Οι turbo PureTech κινητήρες βενζίνης 1,2 και 1,6 λίτρων, με 130 και 180 ίππους αντίστοιχα και οι diesel BlueHDi 1,5 και 2,0 λίτρων,με 130 και 180 ίππους, είναι βραβευμένοι για την ικανότητά τους να συνδυάζουν οικονομία και επιδόσεις, ενώ οι τιμές που ξεκινούν από τα 22.550€ καθιστούν την αγορά του μοντέλου μία λογική επιλογή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook