Follow us

Συγκρίνουμε: Μini Cooper SE - Peugeot e-208

Δύο προτάσεις που δημιουργήθηκαν για αυτό το περιβάλλον

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
4 τροχοί

"Επιχειρούμε" εντός πόλης με δύο προτάσεις που δημιουργήθηκαν για αυτό το περιβάλλον, και αξιολογούμε αν όντως τελικά είναι αγχωτική η περιορισμένη -συγκριτικά με των συμβατικών εκδόσεων- αυτονομία τους.

Η "επόμενη μέρα" είναι οριστικά εδώ. Οι άλλοτε επιδερμικές επαφές μας με ηλεκτροκίνητα μοντέλα έχουν πια μετατραπεί σε... κανονικότητα, ως αποτέλεσμα των εξελίξεων που αναμένονταν από καιρό, μέχρι που φτάσαμε να έχουμε και ταυτόχρονα λανσαρίσματα αυτοκινήτων με στοιχεία σύγκρισης. Το ακόμα καλύτερο είναι πως όλη αυτή η "φασαρία" αρχίζει να αποκτά πραγματική υπόσταση, αφού, πέραν των έως τώρα διαθέσιμων επιλογών, που κατά κανόνα απευθύνονταν σε λίγους λόγω υπέρογκων κοστολογίων, το πεδίο της ηλεκτροκίνησης αρχίζει να εμπλουτίζεται με περισσότερο mainstream προτάσεις, οι οποίες και θα κληθούν να "τραβήξουν το κουπί" στο δρόμο που έχει χαράξει η Ευρωπαϊκή Ένωση για καθαρότερες μετακινήσεις. Διανύουμε μια περίοδο όπου τα κονδύλια που έχουν εξασφαλίσει οι Βρυξέλλες θα πάρουν το δρόμο τους προς τις κατά τόπους αγορές, με τις εκάστοτε κυβερνήσεις να ανακοινώνουν σχετικές φοροελαφρύνσεις και προνόμια για την αγορά ηλεκτρικών μοντέλων.

Διαβάστε περισσότερα στους 4 Τροχούς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Λένε πως αυτά είναι τα πιο μερακλίδικα παϊδάκια σε ολόκληρη την Αθήνα

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

31 Οκτ 2025 | 12:19

Στην Ελλάδα το νέο Citroen C4

Το νέο μοντέλο της γαλλικής φίρμας έφτασε και στην ελληνική αγορά με υβριδικό κινητήρα 145 ίππων και αυτόματο κιβώτιο.