Συμμαχία Ford VW: Η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία αλλάζει

Η συνεργασία των δύο κολοσσών, θα ανατρέψει τα πάντα στην αγορά. Στις 14:30 ώρα Ελλάδος οι επίσημες ανακοινώσεις

summaxia-ford-vw-i-pagkosmia-autokinitobiomixania-allazei
|
SHARE THIS
0
SHARES

Στις 14:30 ώρα Ελλάδος, η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία πρόκειται να αλλάξει για πάντα, καθώς οι επικεφαλής της Ford, Τζιμ Χάκετ και της VW, Χέρμπερτ Ντάις, θα ανακοινώσουν τις λεπτομέρειες τις συνεργασίας των κολοσσών της αγοράς. Η είδηση, μπορεί να μην σκάει σαν βόμβα, καθώς οι προθέσεις των δύο εταιριών ήταν γνωστές ήδη από τον Ιούνιο, αλλά πλέον θα αποτελέσει γεγονός και θα αλλάξει τον παγκόσμιο χάρτη της αγοράς.

Οι δύο εταιρίες, αναγκάζονται να συμμαχήσουν για να μειώσουν τα κόστη εξέλιξης και παραγωγής των νέων αυτοκινήτων και των μελλοντικών τεχνολογιών ηλεκτροκίνησης και αυτόνομης οδήγησης, ενώ η επίσημη πρώτη απόδειξη της συνεργασίας θα είναι μία σειρά κοινών επαγγελματικών οχημάτων.

Διαβάστε τι είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Ιούνιο από τις δύο εταιρίες

Ford και VW, αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε αυτόν τον δρόμο καθώς οι πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο δεν φτάνουν για να αποδώσουν τα κέρδη που ήθελαν, ενώ ειδικά στην τεράστια αγορά της Κίνας, για πρώτη φορά ύστερα από 20 χρόνια, παρατηρείται μείωση των πωλήσεων.

Το τι επιφυλάσσει το μέλλον, θα το μάθουμε στις 14:30 όταν οι δύο ισχυροί άνδρες της VW και της Ford, θα προχωρήσουν στις επίσημες ανακοινώσεις Live από το Detroit.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook