Τα Crossover και SUV της Nissan σκαρφαλώνουν στις πωλήσεις με 4Χ4!

Αιχμή του δόρατος των Ιαπώνων τα μοντέλα που τα καταφέρνουν το ίδιο καλά τόσο εντός, όσο και εκτός δρόμου

ta-crossover-kai-suv-tis-nissan-skarfalwnoun-stis-pwliseis-me-4x4
|
SHARE THIS
0
SHARES

Το στοίχημα που έβαλε η Nissan πριν αρκετά χρόνια, επενδύοντας στα crossover και τα SUV, τις έχει αποδώσει πλήρως.

Για την ακρίβεια, τα crossover και τα SUV είναι τα μοντέλα που οδηγούν την κούρσα των πωλήσεων του Ιάπωνα κατασκευαστή.

Στην Ελλάδα, η  Nissan κατέκτησε την δεύτερη θέση στις ταξινομήσεις επιβατικών αυτοκινήτων για το 2017, με μερίδιο αγοράς 8,2%. Επιπλέον, το QASHQAI επιβεβαιώνει την κυριαρχία του και στην Ελληνική αγορά, όντας το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο στην κατηγορία C-SUV,  με 2.578 ταξινομήσεις.

Οι παγκόσμιες πωλήσεις των crossover και των SUVs της Nissan το 2017, σημείωσαν αύξηση άνω του 12% ξεπερνώντας τις 2 εκατομμύρια μονάδες.

Στην κούρσα των πωλήσεων πρωτοστατεί το Kicks, το ολοκαίνουργιο μικρό crossover της Nissan, τα Rogue, X-Trail και Qashqai,  το ανανεωμένο μεγάλο SUV Armada, καθώς  και το πολυτελές compact crossover INFINITI QX30.

Το Kicks σημείωσε μια θεαματική πορεία από το πρώτο κιόλας έτος πωλήσεων, στις αγορές του  Μεξικό, της Λατινικής Αμερικής και της Κίνας, φτάνοντας σχεδόν τις 109.000 πωλήσεις παγκοσμίως. Το μικρό crossover της Nissan θα ξεκινήσει φέτος την εμπορική πορεία του  στις Η.Π.Α. και τον Καναδά, δύο σημαντικές αγορές που αναμένεται να του  δώσουν περαιτέρω ώθηση στις πωλήσεις.

Παράλληλα, τα Nissan Rogue, X-Trail και Qashqai  σημείωσαν πάνω από 1,38 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως για το 2017, αυξάνοντας τις πωλήσεις τους κατά 10%.

Συνολικά, οι πωλήσεις των crossover και των SUV της Nissan έχουν αυξηθεί  κατά 94% στη Λατινική Αμερική και  κατά 16% τόσο στη Βόρεια Αμερική, όσο και στην Κίνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook