Θέλετε υβριδικό Τoyota; Αγοράστε το με ένα κλικ από το κινητό

Ενα από τα 65 Yaris Hybrid e-nergy, μπορεί να γίνει δικό σας εύκολα, γρήγορα και πρωτοποριακά

thelete-ubridiko-toyota-agoraste-to-me-ena-klik-apo-to-kinito
|
SHARE THIS
0
SHARES

Η Τoyota Ελλάς, παρουσιάζει, για πρώτη φορά ένα ακόμα πρωτοποριακό διαδικτυακό πρόγραμμα on-line πώλησης  65  υβριδικών/ηλεκτρικών μοντέλων της, στην έκδοση Yaris e-nergy.  

Το πρόγραμμα, παρέχει στον Ελληνα καταναλωτή, τη δυνατότητα να αγοράσει ένα από τα διαθέσιμα 65 Yaris e-nergy, αποκλειστικά on-line, από όπου κι αν βρίσκεται, αλλά και να επιλέξει ηλεκτρονικά  τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο που επιθυμεί να εξυπηρετηθεί για την παράδοση/παραλαβή του αυτοκινήτου του.  

 

Επιπρόσθετα, η on-line κράτηση της παραγγελίας του αυτοκινήτου ολοκληρώνεται εύκολα και με πλήρη ασφάλεια, χωρίς χρονοβόρες ή πολύπλοκες διαδικασίες.

Η αποκλειστική έκδοση, Yaris Hybrid e-nergy βασίζεται στην έκδοση Yaris Hybrid Bi-Tone, που ήδη έχει γνωρίσει μεγάλη εμπορική επιτυχία μέχρι σήμερα, σε αποκλειστικό cyan μεταλλικό χρώμα και λεπτομέρειες cyan στο εσωτερικό. 

Ο ενδιαφερόμενος, μπορεί να περιηγηθεί στην ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα www.toyota.gr/yaris-e-nergy και αμέσως θα ανακαλύψει όλες τις λεπτομέρειες προδιαγραφών και τεχνικών χαρακτηριστικών του Yaris Hybrid e-nergy, ενώ θα έχει την ευκαιρία να εξερευνήσει, με ευκολία και άνεση, τα βήματα της online κράτησης.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook