Follow us

Θες DS; Θα τα βρεις στην Ελλάδα σε ειδικές εκθέσεις της Citroen

Με όνομα βαρύ σαν ιστορία, η DS "αποχωρίζεται" από τη Citroen και ξεκινά το δικό της ταξίδι

Θες DS; Θα τα βρεις στην Ελλάδα σε ειδικές εκθέσεις της Citroen

Εξήντα χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του DS 19 στο Παρίσι το 1955, η DS Automobiles, παρουσίασε στην “Αυτοκίνηση 2015” την γκάμα των μοντέλων της.

Στο περίπτερο της DS Automobiles έκανε την πρώτη του εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους, το DS 4 Crossback.

Με οutdoor εμφάνιση, το DS4 Crossback αποτελεί την πρόταση της DS Automobiles στα crossover. Επίσης παρουσιάστηκε το νέο DS5 που θα φέρει κι αυτό όπως και το DS4 Crossback τα νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, τη νέα μάσκα DS Wings, τα φώτα ημέρας LED, και την οροφή τύπου cockpit, που εφεξής θα χαρακτηρίζει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της DS.

Στην Ευρώπη, τα μοντέλα της DS πωλούνται μέσω των εκθέσεων της DS Automobiles, είτε σε ειδικά διαμορφωμένους εκθεσιακούς χώρους σε όλο το δίκτυο Citroen, όπως συμβαίνει και στη χώρα μας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Πού θα απολαύσεις την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου και το "ματωμένο φεγγάρι" στην Αθήνα

Η τελευταία πανσέληνος του καλοκαιριού είναι εδώ (7/9), κι εμείς σου προτείνουμε τις καλύτερες εμπειρίες για να την υποδεχθείς με τον πιο ρομαντικό τρόπο.