Follow us

Τι γυρεύει ένα βραβείο HiFi στις σελίδες αυτοκινήτου;

Tο ηχοσύστημα BOSE Personal του Nissan MICRA κατέκτησε την 1η θέση σε διπλό διαγωνισμό

Τι γυρεύει ένα βραβείο HiFi στις σελίδες αυτοκινήτου;

Το νέο Nissan ΜICRA κατέκτησε αυτή την φορά ένα σημαντικό βραβείο στον τομέα του ήχου. Συγκεκριμένα, οι αναγνώστες του Auto Bild βράβευσαν την ηχητική απόδοση του ηχοσυστήματος BOSE Personal, με τα ηχεία που βρίσκονται ενσωματωμένα στο προσκέφαλο του οδηγού.

Ο Γερμανικός τίτλος, ένωσε τις δυνάμεις του με το περιοδικό Computer Bild, για να διοργανώσει τα ετήσια βραβεία “Connected Car”, αναδεικνύοντας την καλύτερη νέα τεχνολογία στον τομέα της ψυχαγωγίας, εντός του αυτοκινήτου.

Το BOSE Personal στο Nissan Micra ψηφίστηκε από τους αναγνώστες και των δύο τίτλων, ως το κορυφαίο στην κατηγορία 'Entertainment Sound'.

Τι γυρεύει ένα βραβείο HiFi στις σελίδες αυτοκινήτου;

Το BOSE Personal θέτει ένα νέο πρότυπο στα ηχοσυστήματα των μικρών αυτοκινήτων και είναι μοναδικό για το Nissan MICRA. Αποτελείται από έξι ηχεία, δύο εκ των οποίων βρίσκονται στο προσκέφαλο του οδηγού. Το ευρύ φάσμα απόδοσης των ηχείων του, δεν απαιτεί subwoofer για την αναπαραγωγή των μπάσων ήχων, κερδίζοντας έτσι ωφέλιμο χώρο για τις αποσκευές.

Τα ηχεία λειτουργούν σε συνδυασμό με την τεχνολογία BOSE PersonalSpace Virtual Audio. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό σύστημα ψηφιακής επεξεργασίας του ακουστικού σήματος , το οποίο δημιουργεί μια ζωντανή και πλούσια εμπειρία ακρόασης 360°, ακόμα και σε πολύ υψηλή ένταση. Οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν το επιθυμητό επίπεδο “εμβάπτισης” του ήχου, μέσω του συστήματος πληροφοριών και ψυχαγωγίας NissanConnect του MICRA.

Τι γυρεύει ένα βραβείο HiFi στις σελίδες αυτοκινήτου; - εικόνα 2

Ο προσωπικός ήχος BOSE είναι στάνταρ στην έκδοση Techna και διατίθεται ως προαιρετική επιλογή στις εκδόσεις N-Connecta και Acenta. Μέχρι στιγμής, περίπου το 37% των ιδιοκτητών του νέου MICRA, το έχουν αποκτήσει με το BOSE Personal.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Ένα στέκι με τη γεύση της παλιάς Αθήνας: Εκεί τρώμε στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Φλοράλ ταπετσαρίες, βίντατζ έπιπλα, παλιά πορσελάνινα πιάτα και εκείνη η θαλπωρή που θυμίζει σπιτική κουζίνα.

ΔΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΖΗΤΗΣΗ 26 Σεπ 2025 | 21:25

Η VW μειώνει και διακόπτει την παραγωγή σε γερμανικά εργοστάσια ηλεκτρικών οχημάτων

Η VW αντιμετωπίζει, επίσης, προβλήματα με την πλεονάζουσα παραγωγική ικανότητα

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ 26 Σεπ 2025 | 20:10

BMW: Ανακαλεί εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκίνητα λόγω προβλήματος στη μίζα - Διάφορα μοντέλα

Σύμφωνα με την BILD, η ανάκληση αφορά διάφορα μοντέλα παραγωγής από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως τον Σεπτέμβριο του 2021

26 Σεπ 2025 | 17:21

Δοκιμή Citroen C3 Aircross: Εξαιρετικοί χώροι σε προσιτή τιμή

Η νέα γενιά του C3 Aircross συνδυάζει κορυφαία άνεση και ευρυχωρία σε ένα B-SUV με συμβατικές και εξηλεκτρισμένες εκδόσεις, που διατίθεται στην ελληνική αγορά με ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή

04 Ιουν 2025 | 09:58

Η νέα Mercedes GLC Iconic συνδυάζει κομψότητα με πολυτέλεια

Η GLC Iconic ξεχωρίζει αμέσως χάρη στο Sport πακέτο εξωτερικής σχεδίασης AMG.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 02 Ιουν 2025 | 16:40

H Mercedes GLA Iconic επαναπροσδιορίζει τον ορισμό του SUV και ξεχωρίζει

Για όσους αναζητούν το ιδανικό SUV που συνδυάζει την premium αισθητική, τη δυναμική οδήγηση και την προηγμένη τεχνολογία, η Mercedes-Benz παρουσιάζει την Mercedes GLA Iconic.

ΑΠΩΛΕΙΑ 09 Απρ 2025 | 15:17

Το μεγάλο παράπονο του Κώστα Καββαθά: Πώς χρεοκόπησαν οι Τεχνικές Εκδόσεις από ανταγωνιστές "δολοφόνους"

Ο Κώστας Καββαθάς έβγαλε σχεδόν 30 περιοδικά, με κορυφαίο τίτλο τους 4 Τροχούς

26 Μαρ 2025 | 13:21

Νέο προνομιακό πρόγραμμα απόκτησης του Range Rover Evoque

Ένα από τα πιο στυλάτα πολυτελή crossover της αγοράς, το Range Rover Evoque στην έκδοση PHEV, μπορεί να γίνει δικό σας μέσω του νέου προνομιακού προγράμματος leasing.

24 Μαρ 2025 | 13:12

​BMW X3 M50: Το γερμανικό best seller στην καλύτερη εκδοχή του

Στην κορυφή της νέας X3 τοποθετείται η Μ50

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 16 Ιαν 2025 | 21:07

Υβριδικό ένα στα δύο αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν τον Δεκέμβριο στους ελληνικούς δρόμους

Για άλλον έναν μήνα πτώση γνώρισαν τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα - Τι ισχύει με τα ηλεκτρικά