Τι παίρνετε σε ένα παιδί που έχει τα πάντα; Μία McLaren 720S ‘Ride-On’

Ενα εντυπωσιακό παιχνίδι σε απρόσμενα λογική τιμή, που ξεφεύγει από την έννοια παιδικό. Η ηλεκτροκίνητη McLaren 720S ‘Ride-On’ είναι ίσως το απόλυτο δώρο

SHARE THIS
0
SHARES

Δεν είναι η πρώτη αλλά η δεύτερη παιδική McLaren αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός της μοναδικότητάς της.

Ένα παιχνίδι που θα συγκλονίσει το παιδί σας, τους φίλους τους αλλά και εσάς τους γονείς, έστω και αν ο γιός σας δεν θα σας αφήσει ποτέ να παίξετε μαζί της.

 

Μία από τις λεπτομέρειες που την κάνει να ξεφεύγει από τα στενά όρια του παιχνιδιού είναι ότι διατίθεται και σε διαφορετικούς χρωματισμούς όπως: Azores Orange, Belize Blue, Lantana Purple, Onyx Black, Mauvine Blue, Silica White, or Saros Grey.

 

Η McLaren 720S ‘Ride-On’ κινείται από ηλεκτρικό μοτέρ που παίρνει εντελές από πεντάλ γκαζιού, ενώ προσφέρεται και ο απαραίτητα αυθεντικός ήχος κινητήρα από ηχοσύστημα. Το παιδικό αυτοκίνητο της McLaren παίρνει μπρος με κανονικό κλειδί αλλά προσφέρεται και τηλεχειρισμός ώστε οι γονείς να πάρουν τον έλεγχο αν χρειαστεί. Υπάρχουν κανονικά φρένα που ενεργοποιούν και τα σχετικά φώτα στο πίσω μέρος αλλά και LCD οθόνη οργάνων η οποία φιλοξενεί και το απαραίτητο ηχοσύστημα με θύρα USB για μουσική ή και ταινίες

 

Για αυτό το απίθανο «παιχνίδι» ίσως να περιμένατε κάποια εξωφρενική τιμή.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της McLaren αποφάσισαν να κάνουν την 720S ‘Ride-Ons’ προσιτή σε όλους με κόστος στη Βρετανία 315 Στερλινών.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook