Το Dacia Duster και σε αγροτικό με στιλ... παραλίας

Στην έκθεση του Σάο Πάολο στη Βραζιλία το νέο εκθεσιακό πρωτότυπο Duster Oroch που αποκτά καρότσα αλλά απευθύνεται σε trendy κοινό

|
SHARE THIS
0
SHARES

Στην έκθεση του Σάο Πάολο στη Βραζιλία αποκαλύφθηκε το νέο εκθεσιακό πρωτότυπο Duster Oroch που αποκτά καρότσα και απευθύνεται περισσότερο σε κοινό που μεταφέρει σερφ στις παραλίες και λιγότερο σε αγρότες.

Το Oroch είναι ένα concept που όμως δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Με τα αγροτικά να αναλογούν στο 75% των πωλήσεων επαγγελματικών οχημάτων στη Νότιο Αμερική, το μοντέο της Dacia θα μπορούσε να βάλει πόδι σε μία κατηγορία με 920.000 πωλήσεις.

Αλλωστε η μαμά Renault έχει ήδη ξεκινήσει την δημιουργία δύο μοντέλων για την συγκεκριμένη αγορά

Το Oroch πάντως προσπαθεί να «παίξει» και στην αγορά των SUV ενσωματώνοντας στοιχεία άνεσης και στιλ, όπως την πανοραμική γυάλινη οροφή και τις ειδικές θέσεις για τα σερφ. Το Oroch έχει επίσης δύο κάμερες τοποθετημένες στο πίσω μέρος για να κινηματογραφεί ο κάτοχος τις μοναδικές στιγμές του…

Με τροχούς 18 ιτνσών, ελαστικά 255/60 και διάφορα εντυπωσιακά πρστατευτικά στο εξωτερικό, επίπεδες οθόνες με ενδείξεις στο εσωτερικό και ειδικά ενισχυμένα καθίσματα για να αντέχουν στην σκληρή χρήση, το Oroch είναι πολύ ενδιαφέρον, ειδικά μάλιστα αν παραχθεί σε τιμές Dacia.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook