Το δικό σας αυτοκίνητο έχει πιστοποιητικό γέννησης;

Εταιρία προσφέρει σε αγοραστές πιστοποιητικό γέννησης και σκληρόδετο φωτογραφικό άλμπουμ που καταγράφει κάθε στιγμή της παραγωγής

to-diko-sas-autokinito-exei-pistopoiitiko-gennisis
|
SHARE THIS
0
SHARES

Οι Βρετανοί, έχουν πάθος με την διατήρηση αρχείων και αυτό το γνωρίζουν καλά οι κάτοικοι των ελληνικών νησιών που πέρασαν από βρετανική διοίκηση και σήμερα έχουν στη διάθεσή τους εντυπωσιακά λεπτομερή αρχεία για διάφορες πτυχές της κοινωνικής ζωής.

Αυτή η μανία των Βρετανών , μεταφέρεται πλέον και στα αυτοκίνητα αλλά φυσικά όχι σε όποια κι όποια, παρά μόνο στις Aston Martin που από εδώ και στο εξής θα μπορούν να συνοδεύονται από «πιστοποιητικό γέννησης» αλλά και ένα βιβλίο-φωτογραφικό αφιέρωμα για το πως δημιουργήθηκε κάθε ξεχωριστό κομμάτι.

Για να συλλέξει αυτές τις πολύτιμες πληροφορίες, η Aston Martin τοποθέτησε 20 κάμερες σε διάφορα σημεία του εργοστασίου οι οποίες καταγράφουν κάθε στιγμή της παραγωγής.

 

Στη συνέχεια, το αρμόδιο τμήμα, δημιουργεί ένα φωτογραφικό άλμπουμ (σαν αυτά των γάμων και των βαπτίσεων) και το παραδίδει στον ευτυχή κάτοχο ο οποίος μπορεί να δει πως γεννήθηκε το «μωρό» του, ξεκινώντας από το χαρτί της παραγγελίες και φτάνοντας μέσα από 107 σελίδες στο τελικό προϊόν!

Το κόστος αυτής της ειδικής παροχής, ανέρχεται σε 450 λίρες, ποσό αμελητέο για κάποιον οποίος μόλις αγόρασε μίας Aston Martin.

 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και οι αγοραστές που απέκτησαν μέχρι σήμερα ένα μοντέλο χωρίς το σχετικό άλμπουμ, μπορούν να το παραγγείλουν μεταχρονολογημένα, αν η παραγωγή του αυτοκινήτου τους έγινε μετά τον Ιούλιο του 2017, όποτε και τοποθετήθηκαν οι κάμερες στο εργοστάσιο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook