Το Fiat Centoventi είναι ένα όχημα πόλης που θα το χτίζεις εσύ

Το ηλεκτρικό concept που αποκάλυψε η Fiat στη Γενεύη, μπορεί να έχει οθόνη-ταμπλό 20 ιντσών ή απλά και μόνο το …κινητό σου στη θέση της

to-fiat-centoventi-einai-ena-oxima-polis-pou-tha-to-xtizeis-esu
|
SHARE THIS
0
SHARES

Η Fiat συνεχίζει να δημιουργεί μοντέλα που τρελαίνουν τους Millenials και με το concept Centoventi, θα τους κάνουν να ανυπομονούν.

 
 

 

Δεν είναι σαφές αν πρόκειται για το μελλοντικό Panda, αλλά το ηλεκτρικό μικρό με τα 120 χιλιόμετρα αυτνομία, είναι ένα απίθανο όχημα που ο οδηγός μπορεί όχι απλά να το παραγγείλει σε ότι χρώματα θέλει, αλλά να τα κατασκευάσει ακριβώς όπως θέλει.

 

Ξεκινώντας από την παραγγελία με οθόνη ή όχι (μπορεί αντί της οθόνης 20 ιντσών να το παραγγείλει με ειδική θέση για κινητό ή tablet που θα προσφέρει σχεδόν τις ίδες πληρφορίες.

 

 

 

Την θέση του καθίσματος συνοδηγού μπορεί να αντικαταστήσει ένα ειδικό παιδικό κάθισμα, μία βάση για μεταφορά pets ή ένα ειδικό φορητό γραφείο για τον υπολογιστή.

 

 

 

 

Οι αγοραστές θα μπορούν να παραγγέλνουν το όχημα online αλλάζοντας βασικά χαρακτηριστικά του με plug and play τρόπο, κάτι που θα μπορούν να κάνουν όμως και αφού το έχουν αγοράσει.

 

Η ηλεκτρική αυτονομία των 120 χιλιομέτρων θα μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 500 χλμ. με την προσθήκη μπαταριών, αργότερα, στους dealers σε μία διαδικασία που δεν θα διαρκεί περισσότερο από 5 λεπτά!

 

H Fiat ανακοίνωσε επίσης και μία πλήρη συνεργασία με την Apple που θα προσφέρει δωρεάν συνδρομή στο Apple Music και εξελιγμένη συνδεσιμότητα με τις συσκευές της γνωστής φίρμας.

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook