Το μελλοντικό ηλεκτρικό Honda σε έκθεση design στο Μιλάνο

Η Honda δίνει για πρώτη φορά το παρών στην Εβδομάδα Σχεδιασμού 2019 με το e Prototype

to-mellontiko-ilektriko-honda-se-ekthesi-design-sto-milano
|
SHARE THIS
0
SHARES

Για πρώτη φορά φέτος, η Honda συμμετέχει με ένα σημαντικό έκθεμα στην Εβδομάδα Σχεδιασμού του Μιλάνου 2019, που θεωρείται η παγκοσμίως μεγαλύτερη Έκθεση Design.

Το e Prototype της Honda, σε πρώτη δημόσια εμφάνιση με την παγκόσμια πρεμιέρα του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης 2019, θα βρίσκεται στο επίκεντρο της εμπειρίας “Honda experience - Casa Connessa Tortona“.

Για  να συνθέσει το δημιούργημά της, η Honda χρησιμοποίησε την πολυτελή μπουτίκ “Alysi - The Garden House” που βρίσκεται στη διάσημη περιοχή Tortona design district του Μιλάνου.

Κατά την είσοδό τους, οι επισκέπτες κατακλύζονται από εικόνες και ήχους, βιώνοντας μία ευφάνταστη εμπειρία που αντιπροσωπεύει τη μετάβαση από το περιβάλλον της πόλης σε ένα γαλήνιο καταφύγιο. Περπατώντας από την είσοδο στον κυρίως χώρο, το Honda e Prototype εκτίθεται  κάτω από μία κρυστάλλινη οροφή, όπου το αυτοκίνητο είναι ανοιχτό στις επιδράσεις του φυσικού φωτός.

Στο κέντρο του εκθέματος βρίσκεται ένα αρχιτεκτονικό, γλυπτό δέντρο (το Δέντρο της Ενέργειας), που έχει δημιουργηθεί από φυσικά υλικά. Αυτό συμβολίζει το συνδετικό κρίκο μεταξύ εξωτερικού περιβάλλοντος και ζωής στο εσωτερικό, που ενέπνευσε τη σχεδιαστική φιλοσοφία του Honda e Prototype.

Το περιβάλλον ολοκληρώνεται από ένα εικαστικό διόραμα που εκφράζει τρισδιάστατα την άρρηκτη σύνδεσή του με το εσωτερικό του Honda e Prototype. Η Ιταλική εταιρία επίπλων Danord ανέλαβε την επιμέλεια των στοιχείων της επίπλωσης. Έχοντας έδρα κοντά στη Modena, η ιδρύτρια Francesca Gatti ειδικεύεται στην επιμέλεια επίπλων σε στυλ mid-century Scandinavian & modern design.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook